Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
cemil sen bu işi öğrenmişsin artık ben olmadan da kndi yatırım kararlarını vereiblir hale gelmişsin kardeşim.yolun açık olsun
daha çok yolum var sensiz olmaz sensiz olmaz )
Geceyi gündüzün içine sokarsın, gündüzü gecenin içine sokarsın; ölüden diri çıkarırsın, diriden ölü çıkarırsın. Dilediğine de hesapsız rızık verirsin !!
Arkadaşlar şu endeks hakkında yorum yapabilcek olan varmı?Boğaziçi Hocam,Efekent hocam ve tabi varsa Simurg Hocam?Destek neresi,düşermi daha?
Ters giden birşeyler var.çözemediğim. anlamsızlıklar zinciri. Ayrışma bu kadarda olmaz. Bence Tek sebep yaşar hocanın dediği gibi bankaların 2011 için kar payı dağıtmayacak olmaları. onlara gelen sert satışlarda endeksi etkiliyor.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Ters giden birşeyler var.çözemediğim. anlamsızlıklar zinciri. Ayrışma bu kadarda olmaz. Bence Tek sebep yaşar hocanın dediği gibi bankaların 2011 için kar payı dağıtmayacak olmaları. onlara gelen sert satışlarda endeksi etkiliyor.
Bu bankaların içinde gözüme en iyi görünen Vakbn yi 4,14 den aldığımı yazmıştım. Stop yapmadım. haftalık ve günlükde 4,23 üzeri kapatabilirse düşen trendi kırmış oluyor. ama diğerlerinden etkileniyor haliyle. şurada hata yaptım kabul edelim. 1 günde 4,14den 4,31e gelip %4 veren bankayı sallamalıydım. izlemeye devam bakalım. polatmı yaman ersoymu?
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum