simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
rica ederim. hayırlı olsun. Abv.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1217 maliyetli DENİZ leri S2 de 1260 dan verdim
sağolasın simurg hocam
Yorum
-
ittfak da son haftalarda alımalr dikakt çekici. uyuzdur ama tarde edilebilir...
Yorum
-
sen sattıkalrını ve teredüte düştüklerini yaz....VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün 2.07'den almadım.tereddüte düştüm k24k24k24
biz değerlendiririz.
Yorum
-
bugun endeks tahmini yapmıyormuyuz?MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
yapıyoruz hergün ama unutuluyor arada kaynıyor. Bir arkadaşımız üstlenebilirmi o topiği. sadece kapanışda tahmin 1. si belirleyecek o kadar.mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugun endeks tahmini yapmıyormuyuz?"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
http://forum.keyborsa.com/showthread...932#post314932
bana rakip yok mu?
efekent hocam tek tahmin benden kupayı alacaz sonunda galiba....MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Yorum
-
Migros'da tereddütlerim varsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen sattıkalrını ve teredüte düştüklerini yaz....
biz değerlendiririz.
Yorum
-
Büyükşehir hallerinde kilosu 2 liraya, market ve pazarlarda ise 3 lirayı bulan kuru soğanın fiyatının daha da artabileceği bildirildi. İhracat sebebiyle soğanın fiyatının arttığını belirten Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu (TÜSPAF) Başkanı Mehmet Çakman, "Eğer ihracaat devam ederse geçen yıl kilosu 8 liraya kadar yükselen kuru soğan yine aynı fiyatı yakalayabilir." dedi.
Geçtiğimiz yılın son aylarında domateste görülen rekor fiyat artışı bu kez kuru soğanda yaşanıyor. Bir süre önce pazarda kilosu 50 kuruşa kadar inen kuru soğanın, ihracatın başlamasıyla pazar ve marketlerdeki fiyatında da artış gösterdi. Halen Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali'nde soğanın kilosu 1.80 liradan, Bursa Hali'nde ise kilosu 2 liraya kadar yükseldi. Yeni ürünün kısa bir süre önce çıkmasına rağmen depolardaki soğun stoğunun önemli bir bölümü ihracaat ediliyor.
dostlar benzinden baska kuru soğanada yatırım yapabiliriz. 8,00 TL olacakmıs....MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Yorum
-
sattığın ne var onu söyle....VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMigros'da tereddütlerim var
Yorum
-
Demiştim size.Sırayla dökülüyorunuz. 11.70 iyi alım yeriVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok kişi dadandı herhalde deniz'e. bende timsah gibi sizlerin dökülmesini bekliyorum aşağıda

ama denizyo'da kapana sıkıştırdılar beni:040::040:
Yorum
-
deniz varken yolu değiştirsen oalcağı budur....VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDemiştim size.Sırayla dökülüyorunuz. 11.70 iyi alım yeri

ama denizyo'da kapana sıkıştırdılar beni:040::040:
Yorum
-
Yorum