gelemeyenler 2011 de % 75 kazandıracak hisselerden mahrum kalacak k6
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
şubattada senin için yaparız........sen iste yeter ki.............muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterustadım istanbula 28 ocaktan sonra gelebiliyorum samsundayım katılmayı çok isterdim. Benim yerime de eğlenin bir bardak çay için
cayyitibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Bu hafta emtia fiyatlarında yükseliş öngören yatırımcılar için zor bir hafta olabilir. 2011'in ilk döneminde emtia fiyatlarında, geçen senenin son aylarında görülen yükseliş hareketinin benzerini göremedik.
Aslına bakılırsa, emtiadaki bu eğilim birkaç hafta olmasa da birkaç işlem gününde daha bu şekilde devam edebilir.
CNBC'nin yorumuna göre, petrol, bakır, altın ve gümüş fiyatlarında set düşüşlerin yaşandığı hafta, ABD'de Cuma günü beklenenden düşük gelen tarım dışı istihdam rakamlarının yarattığı olumsuz hava ile sonlandı.
TEPKİLER AYNI DEĞİL
ABD'de istihdamdaki büyüme güçsüz seyrini korumaya devam ediyor. ABD Merkez Bankası Başkanı (Fed) Ben Bernanke, istihdam piyasasının normal seyrine dönmesinin dört ya da beş yıl alabileceğini belirtiyor.
Bu nedenle aslında Fed'in toparlanmayı hızlandırmak için giriştiği parasal genişleme hamlesinden geri adım atması beklenmiyor. Ancak, bu beklentiyle geçen senenin son aylarında hızlı yükselen emtia fiyatları bu sefer aynı tepkiyi göstermiyor.
Piyasalardaki hava bu ürünlere gelen satıştaki en büyük etken oldu.
PİYASALAR KRİTİK KARARIN EŞİĞİNDE
ABD merkezli yatırım danışmanlığı şirketi M3 Capital'in işlemcilerinden John Netto, "Şu anda kritik bir noktadayız. 'Bu eğilim önceki gibi devam mı edecek ya da alım dalgasında değişiklik mi olacak' piyasanın bu yöndeki kararını vermesi gerekiyor" dedi. Teknik olarak bakıldığında ise eğilimde sert bir tersine hareket yaşandığı görülüyor.
Bir diğer ABD'li yatırım şirketi Dominick and Dominick'in direktörü olan Gregory Glat ise yaptığı değerlendirmede, "Alınmış büyük pozisyonlar ve piyasalardaki hava balon yaratıyor ancak fon yöneticileri yıla doğru adımı atarak başlamak isteğinde ve zorunluluğunda... Bu nedenle önümüzdeki haftalarda satış yapmak yerine düşük fiyatlardan alım yapacaklardır" dedi.
Diğer taraftan Netto bu görüşe karşı çıkarak, birçok işlemcinin hafta sonuna açık pozisyonla girdiğini ve hafta başında satışların süreceğini savundu. Netto, işlemcilerin düşük fiyatlardan alım için gelmemesi durumunda da satışların hızlanarak petrolün 80 dolar, altının 1,320 dolar ve gümüşün de 27 dolar seviyelerini göreceğini belirtti.
GÖZLER ÇİN'DEN GELECEK VERİDE
Bu hafta emtia fiyatlarını etkileyecek diğer bir unsur ise Çin'de Pazartesi günü açıklanacak Aralık ayı öncü ticaret rakamları olacak. Bu verilerden, Çin'in kredi genişlemesine gideceği yönünde bir işaret çıkması durumunda emtia fiyatları yeni bir olumsuzlukla daha karşı karşıya kalabilir
Kaynak : http://www.internethaber.com/paranin...#ixzz1AZ0ox9KOMEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
olabilir tabi neden olmasın sende mutlaka geleceksen ustad senin bir çayını içerim.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşubattada senin için yaparız........sen iste yeter ki.............
PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
bu hafta takip edeceğim bazı senetler
1. Liste (DT)
BIMAS,TSPOR,FENER,YKSGR,AFMAS,BURCE,BURVA
2. Liste (RA)
BERDN,LATEK,ITTFK,TEKTU,METRO,SKPLC,FENIS,
3. Liste (LEAK)
GEREL,KONYA,CIMSA,ALYAG,
4. Liste(KALE)
ACIBD,FRIGO"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
günaydın, bol kazançlar herkese..... Özlemiştik kahvaltıları. Zaman da iyi gelebilecek olanları bekliyoruz.ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKEYBORSA 2011 KAHVALTI PROGRAMI
Tarih 22 ocak c.tesi saat 10.30
YER
BEYKOZ SAHİL SOSYAL TESİSLERİ
“Boğaz ile Karadeniz’in kucaklaştığı yemyeşil bir köşe” İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Çubuklu sahilinde 1999 yılında hizmete açılan Beykoz Sosyal Tesisleri; temiz, nezih, damak zevkinize uygun, modern - Osmanlı motifleriyle döşenmiş salonu ile nostaljik bir ortamda ve boğazın güzel manzarasıyla farklı bir ayrıcalık sunuyor. Denize sıfır konumu ile günün yorgunluğunu ve stresini atmak isteyenlerin, aileleriyle birlikte gönül rahatlığıyla yemeklerini yiyebilecekleri, çaylarını içebilecekleri bu ferah mekan, kaliteli hizmet anlayışı ile Boğazın incisi haline gelmiştir. Beykoz Sosyal Tesisimiz İstanbul Boğazı’nın büyüleyici manzarası ile ayrıcalıklı ve nostaljik bir ortam yaşamak isteyen herkesin uğramadan geçemeyeceği bir mekandır.
İLETİŞİM BİLGİLERİAdres:Çubuklu Cad. Hayal Kahvesi Yanı Burunbahçe / Beykoz Tel:444 10 34
KROKİ
http://tesislerimiz.ibb.gov.tr/BeykozSahilKroki.aspx
Yorum
-
herkeslere günaydın.mekanda güzelmiş boğazı da özlemiştim.hem onunla sevişiriz özlem gideririz iyi oldu
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Yorum