Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
hocam sağol varol allah bereket versin portföyümde en uyuz olduğum kağıttı şutingen
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Dostlara Gunaydin,
Umarim herkes saglik ve aifyette, keyifler de yerindedir. Eski mesajlari okurken gordum ki ortam azcik gerilmis. Borsa bu, stressiz olmuyor vesselam. Dun butun gun buradaydi adim, ama isguc yogunlugundan cok fazla vakit bulamadim. Simdi de Sn Efekent'in "butun gun okuyup, selam sabah vermeden cikip gidenler var" dedigini gorunce, acaba uzerime alsam mi diye dusundum. ;) Ama bana degildri heralde, cunku bazen ben bile "cok yazip da arkadaslari rahatsiz ediyormuyum?" acaba diye kendi kendime soruyorum. Bir de Sn. Keten'in yoklugu var ki, o da ayri tabii ki. Arada Radyolog Abi filam takiliyor gibi yapsa da, sadece selam verip cikiyor galiba. Epeydir kendisiyle laflayamadik. Mesut Hoca derseniz beygirlerin derdinde olsa gerek.
Bu da Simurg Hocam'a..Gerginlik almasi icin:
Kah cikarim gokyuzune, seyrederim ben keyborsayi
Kah inerim yeryuzune, seyreder keyborsa beni...
Uydu mu derseniz, bence uymadi.... Ama ne demisler....?

Slm ve muhabbetle,
freesky
Yorum
-
free günaydın..hoşgeldin..freesky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostlara Gunaydin,
Slm ve muhabbetle,
freesky
keten yazmıyor..niyedir bilmem..bu ne operasyondu anlamadım..
yazmasını da mı kısıtladı..yoksa keten sataşmadan durabilir mi..bu iş biraz farklı gibi, gibi..
sen yaz bari..sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
ketn abi hazır operasyonlara başlamısken estetik olayına da girmiş olabilir.kimbilir..Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
show must go onBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Yorum
-
daha başlamadı az sonra ekranda kmısırken görürsünüz
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
CENGİZ AYTMATOV un romanlarından birinini adıturkuaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergülsarı nedir hocam?
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
vay be yeni farkettim ayces e bak hakkatenBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
))
Yorum