sitede bir problem var herhalde sürekli error veriyo...
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
GS'nin problemi çözüldü sıra FB ve TS'de
SPK Başkanı Akgiray, "GS'nin problemini çözdük. FB'nin de çözmesi lazım, yoksa ileride sıkıntı olacak. TS bir çaba içinde" dedi
SPK Başkan Prof. Vedat Akgiray, Beşiktas'ın son transferi Almeida'yı bir fonun alması ile ilgili olarak "Bu fon kimdir diye arkadaslar bakıyorlar. Çünkü halka açık. Halkın aleyhine olma ihtimali olan bir kontratın açıklanması gerekir. Bakacağız" dedi. Futbol kulüplerinin kurumsal yönetişim kurallarıyla yönetilmediğini belirten Akgiray, "Galatasaray'ın problemini çözdük. Başka yolu yoktu. Nasıl bugüne kadar iki ayrı şirkete izin verilmiş hayret. Fenerbahçe için de aynı şeyi yapmak lazım. Fenerbahçe'nin de çözmesi lazım, yoksa ileride sıkıntı olacak. Trabzon bir çaba içinde. Bizim kulüplerin para kazanmaması olacak şey değil. Akla zarar bir sey. Milyonlarca olası müşteri tabanın var. Adam bir kravat çıkartıyor, kulübünün amblemini koyuyor 1 milyon hazır müşterisi var. Bunlar doğru şirket yapılandırmasını sağlayabilirlere çok değerli borsa şirketi olurlar" şeklinde konuştu.
dunyaOnlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
efekent hocam golds hakkında ne dersiniz...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
k26 1,10 üzeri kapanışlarda coşar.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefekent hocam golds hakkında ne dersiniz..."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
şu sekfk de gözüme çok takılıyo bakalım nasıl olur....Mevlana der ki;
Yorum
-
Ekonomide çarklar dönüyor
Toplam sanayi üretimi kasım`da yıllık yüzde 9.1 olarak açıklandı. Analistlerin beklentisi sanayi üretimi rakamının yüzde 8.3 gelmesi yönünde idi
Sanayi üretim endeksi, 2010 yılı Kasım ayında, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 9,1 oranında arttı.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2010 yılı Kasım ayı sanayi üretim endeksi sonuçlarını açıkladı.
Buna göre, madencilik ve taş ocakçılığı sektörü endeksinde yüzde 8,2, imalat sanayi sektörü endeksinde yüzde 9,7, elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı sektörü endeksinde de yüzde 4,7 artış kaydedildiGeceyi gündüzün içine sokarsın, gündüzü gecenin içine sokarsın; ölüden diri çıkarırsın, diriden ölü çıkarırsın. Dilediğine de hesapsız rızık verirsin !!
Yorum
-
71 den biraz kervt yakaladık hadi bakalım...Mevlana der ki;
Yorum
-
Almanya, fransa ve avro bolgesi`ndeki diger
ulkelerin, avro bolgesi`ndeki borc krizinin yayilmasini onlemek amaciyla
portekiz`e ab ve uluslararasi para fonundan (imf) mali yardim istemesi yonundeki
baskiyi artirdigi bildirildi.
Avro bolgesi`nden ust duzey bir yetkili, portekiz`in piyasalardan
borclanma maliyetlerinin cok yuksek olmasi halinde yardim isteme olasiligi
uzerinde bazi on gorusmelerin gecen yil temmuz ayindan bu yana surdugunu soyledi.
Konuyla ilgili resmi gorusmelerin henuz baslamadigi, ancak avro bolgesi ekonomi
ve maliye bakanlarini biraraya getiren eurogroup`da baskinin arttigi
belirtildi.
``fransa ve almanya, eurogroup baglaminda portekiz`in gec kalmadan hemen
yardima basvurmasi gerektigini belirttiler`` diyen avro bolgesi yetkilisi,
finlandiya ve hollanda`nin da benzer gorusleri dile getirdigini ifade etti.
Almanya basbakani angela merkel`in sozcusu steffen seibert ise portekiz`e
baski yapildigini reddederek, ``portekiz`i yardim almaya itmek alman hukumetinin
stratejisi degil`` dedi.
Portekiz`e yardim ederek, ispanya`nin korunmasinin amaclandigi
kaydedilirken, avro bolgesi yetkilisi, ``gercek savas ispanya savasi olacak,
ancak sanirim orada basari sansimiz cok yuksek`` diye konustu. Portekiz`in almasi
muhtemel yardimin ne kadar olabilecegi sorusuna yetkili, ``50 milyar avrodan
fazla ve 100 milyar avrodan az, 60 ve 80 milyar avro arasinda, ancak bu kaba bir
tahmin, cunku portekiz bankacilik sektorunun ihtiyacinin ne oldugunu bilmiyoruz``
yanitini verdi.
Portekiz`in bilinen gazetelerinden publico da dun yer alan bir yorumda,
portekiz icin ``kurtarmanin kacinilmaz`` olduguna isaret edilerek, ``sadece bir
mucize bizi imf`den korur`` denildi.
Bircok ekonomist, yuksek kamu borcu ve borclanma maliyetleri yuzunden
portekiz`in, yunanistan ve irlanda`dan sonra ab ve imf`den yardim alacak ulke
olarak goruyorlar.
-aa-Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
Martı GayrimenkulMuğla Đli Marmaris Đlçesi Đçmeler Kumluörencik Mevkiinde,
Maliye Bakanlığı Dinlenme Tesisleri olarak kullanılan ve lider ortağımız Martı Otel
Đsletmeleri A.S.'nin sahibi bulunduğu Martı Resort otelinin bitisiğinde bulunan,
Hazineye ait 2469, 2471, 2472 ve 2473 parsel numaralı 22.581 m yüzölçümlü 4
adet tasınmaz; Marmaris Mal Müdürlüğü tarafından turizm, eğitim, sağlık, sanayi,
sosyal ve kültürel tesisler yapmak amacıyla 49 yıl süreli bağımsız ve sürekli
nitelikli irtifak hakkı ilk yıl bedeli 4.920.000 TL olmak üzere Sirketimize
verilmistir.
tekstilmenkulden alıntıdır
Yorum
-
Kap : Net holding a.s. / nthol [] sermaye artirimina iliskin yonetim kurulu karari 20110110 11:05:56
kap : Net holding a.s. / nthol [] sermaye artirimina iliskin yonetim kurulu karari 20110110 11:05:56
sermaye artirimina iliskin yonetim kurulu karari
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortakligin adresi : Etiler mahallesi bade sokak no:9 etiler/besiktas/istanbul
telefon ve faks no. : Tel:0212 358 04 44 faks:0212 358 04 45
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : Tel:0212 358 04 44 faks:0212 358 04 45
yapilan aciklama guncelleme mi? : Hayir
yapilan aciklama duzeltme mi? : Evet
yapilan aciklama ertelenmis bir aciklama mi? : Hayir
konuya iliskin daha once yapilan ozel durum aciklamasinin tarihi : -
ozet bilgi : Cikarilmis sermayemizin arttirimi hakkinda yonetim kurulu karari.
---------------------------------------------------------------------------------------------
yonetim kurulu karar tarihi : 07.01.2011
mevcut kayitli sermaye tavani (tl) : 500,000,000
artirim oncesi odenmis/cikarilmis sermaye (tl) : 209,000,000
artirim sonrasi odenmis/cikarilmis sermaye (tl) : 365,750,000
bedelli artirim tutari (tl) : 156,750,000
ruchan hakki kullandirilan tutar (tl) : 156,750,000
ruchan hakki kisitlanan tutar (tl) : 0
ruchan hakki kullanim orani (%) : 75,00
ruchan hakki kullandirma fiyati (1 tl nominal degerli beher pay icin) (tl) : 1
ruchan haklarinin kullanimina iliskin kisitlama : Yok
ruchan haklarinin kisitlanmasi durumunda bu paylarin satisina iliskin aciklama : ---
satilamayan paylarin taahhudune iliskin aciklama : ---
bedelsiz artirim tutari (tl) : 0
temettuden (tl) : 0
ic kaynaklardan (tl) : 0
--- : 0
bedelsiz artirim orani (%) : 0
devralma yoluyla birlesme nedeniyle artirilacak tutar (tl) : 0
ana sozlesme degisikligine iliskin bilgi (varsa) : ---
bu bildirim 07.01.2010 tarihinde saat 17:33:40'da gonderilen bildirimimizle ayni olup
tablo kisminda yeralan "ruchan hakki kullandirma fiyati (1 tl nominal degerli beher pay icin) (tl)" satirindaki deger duzeltilerek tekrar gonderilmistir.
Sirketimiz yonetim kurulu 07.01.2011 tarihli toplantisinda asagidaki kararlari almistir:
Sirketimiz 500.000.000 tl. Kayitli sermaye tavani icinde 209.000.000 tl. Tutarindaki cikarilmis sermayemizin 156.750.000 tl. Nakden artirilmak suretiyle 365.750.000 tl.'na yukseltilmesine,
mevcut 209.000.000 tl. Tutarindaki sermayede ortaklarimizin %75 oraninda ruchan haklarini nominal deger uzerinden kullanmalarina,
ruchan hakki kullanimindan sonra arta kalan paylarin, bedelleri nakden ve defaten odenmek ve nominal bedellerinden az olmamak kaydiyla istanbul menkul kiymetler borsasi'nda olusacak fiyatla tasarruf sahiplerine arz edilmesine,
ruchan haklarinin kullanimi icin 15 gunluk sure taninmasina, ruchan hakki kullanimindan sonra arta kalan paylarin imkb'de tasarruf sahiplerine arz suresinin 10 gun olmasina,
arttirilan 156.750.000,-tl. Sermaye icin b grubu, nama yazili pay senedi cikarilmasina,
arttirilan sermayeye iliskin olarak cikarilacak pay senetlerinin kayda alinmasi icin sermaye piyasasi kurulu'na ve kote edilmesi icin istanbul menkul kiymetler borsasi'na basvurulmasina, merkezi kayit kurulusu nezdinde gerekli olacak tum islemlerin yurutulmesine,
sermaye arttirimi ile ilgili olarak mevzuat hukumleri uyarinca hazirlanmasi gereken her turlu belge ve evrakin hazirlanmasi ve gerekli diger islemlerin ikmali icin ust yonetimin yetkilendirilmesine
oybirligi ile karar vermistir.
Konuyla ilgili gelismeler ayrica kamuya duyurulacaktir.
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
Yorum