Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sponsor mu bulunamadı ,;)
Hakan;
olmassa dün aldığım 8 kavunun dördünü ve 1kg bergama tulumunu+dolaptaki 1kg.yeni rakıyı yada 3-5 termos çayı alıp kendi çapımızda inciraltındaki engelliler merkezinin ordaki parkta kahvaltı niyetine yiyelim bari Hakan ne dersin , sende gelirken badem getir buzlar da benden:081::081::081:
arzu edip gelmek isteyenler buyursunlar Halil İbram sofrasına,
Usta Halil İbrahim sofrasında yeni rakının ne işi var..
Ne Bela-dır Bu Be-la,Gün-Be-Gün Artar Kederim.....
izmir çok uzak,hani deseniz urfa kahvaltı menümüzü hazırlardım yani...Bak herşey hazır haydi ...;)
Eywallah sağol usta Urfa yıda değerlendirebiliriz, sonuçta zamanında gidip görüp beğendiğim bir şehir ,heleki yemekleri ve kebabları enfes onların yanında Sarı Zeybek te nefis gider kebablarla beraber tabikii,:081::081::081:
sponsor mu bulunamadı ,;)
Hakan;
olmassa dün aldığım 8 kavunun dördünü ve 1kg bergama tulumunu+dolaptaki 1kg.yeni rakıyı yada 3-5 termos çayı alıp kendi çapımızda inciraltındaki engelliler merkezinin ordaki parkta kahvaltı niyetine yiyelim bari Hakan ne dersin , sende gelirken badem getir buzlar da benden:081::081::081:
arzu edip gelmek isteyenler buyursunlar Halil İbram sofrasına,
Eywallah sağol usta Urfa yıda değerlendirebiliriz, sonuçta zamanında gidip görüp beğendiğim bir şehir ,heleki yemekleri ve kebabları enfes onların yanında Sarı Zeybek te nefis gider kebablarla beraber tabikii,:081::081::081:
olur niye olmasın şayet organizasyon olursa
Olur bekleriz...
Ne Bela-dır Bu Be-la,Gün-Be-Gün Artar Kederim.....
BEAR BULL >>> istanbulda akşam kahvaltısı veriyor galiba
İstanbul da değil, orda siz vereceksiniz hesapları :081::081: 25-09-2010 :081::081:
Yada benim memlekete toplanıp geleceksiniz burada ben ısmarlayacağım. Herhangi bir Cumartesi-Pazar nasıl uygun olursa.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
şahsen ben bi oturuşta 2 guzu götürürüm,bear bull sagolsun..
Evet sağolasın Bear Bull,merak etme ben
;) ben okadar yiyemem ama 4 but 2 böbrek yatağı 4 kol belkide 2 boyun anca yeter bir oturumda ,sohbet koyu olursa ilave olarak, dalak yürek ve bilumum sakatat doktor yasaklamısına rağmen...
Yorum