Kahvaltı Programı
Kahvaltı Programı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
şu anda tüm seçmenler ezici bir çogunlukla ankara demiş bulunuyorlar..bu işi radyo abeyimede kasmazsam keten demesinler..ehküh..
birde seçeneklere neden belarus konulmamış,garipsedim dogrusu..hehehher şey olacağına varır..
-
belarus olursa koşa koşa gelirimketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu anda tüm seçmenler ezici bir çogunlukla ankara demiş bulunuyorlar..bu işi radyo abeyimede kasmazsam keten demesinler..ehküh..
birde seçeneklere neden belarus konulmamış,garipsedim dogrusu..heheh
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRamazan geldi, sahur yapalım.........Çok büyük bişi olmazsaÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterC.tesi ye kur tezgahı da yapalım bi sahur ağam.:081::081:
Vur vur inlesin İzmir/Ankara dinlesin.
inşaallah derimKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Sensiz olmaz Hasan Aga,k24k24ne et ne et,gel.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok büyük bişi olmazsa
inşaallah derim
Birlikte geçebiliriz.Cemaati B.düzünden itibaren toplayabilirim.:081::081:Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
cumartesi akşamı sahur... 12-04 arasında.......
yer pinhan... liste fiyatı 30 tl.......
Fikret hoca ok...
Çakal ok..
Yemekçi ok..
Selçuk ok..
Karşı taraf tamamdır.........
layoti ok......
volvo ok....
doktor ok.... inşallah.....
senol ok... inşallah...
gemici ok.....
guneysu ok.....
engin .... ok........
hız dediğin böyle olur... 2 saatte 11 kişi topladım, yeterli.....
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
k12k12k12k12guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercumartesi akşamı sahur... 12-04 arasında.......
yer pinhan... liste fiyatı 30 tl.......
Fikret hoca ok...
Çakal ok..
Yemekçi ok..
Selçuk ok..
Karşı taraf tamamdır.........
layoti ok......
volvo ok....
doktor ok.... inşallah.....
senol ok... inşallah...
gemici ok.....
guneysu ok.....
engin .... ok........
hız dediğin böyle olur... 2 saatte 11 kişi topladım, yeterli.....
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
kahvaltı programı ramazan bayramı sonrasında hatta ramazan bayramın 3 günü bile olabilir... çoğunluk nereye derse ben oraya uyarım...
Yorum
-
Ankara ve İzmir var seçeneklerde... orayamı gitmeyi düşünüyorsun..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkahvaltı programı ramazan bayramı sonrasında hatta ramazan bayramın 3 günü bile olabilir... çoğunluk nereye derse ben oraya uyarım...

!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
-
neden olmasın İzmir,guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAnkara ve İzmir var seçeneklerde... orayamı gitmeyi düşünüyorsun..

İzmir e EVET:081:
Yorum
-
Simurg usta İzmire beklerim, şimdiki oylama % 50 birazdan bütün evet çileri toplarım,simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkahvaltı programı ramazan bayramı sonrasında hatta ramazan bayramın 3 günü bile olabilir... çoğunluk nereye derse ben oraya uyarım...
yanlış anlama olmasın İzmir de kahvaltı için tabii;)
Yorum
-
seçenekler de marmaris niye yok:040::040::040:*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
Yorum