FNT vob'da o kadar kazandı ki... bizide kazanmışlardan sayarak, öyle bir telefon vermiş olabilir....
Kahvaltı Programı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
140 tl benzin parasını verecek 4 kişi olursa, neden olmasın..

orada bize masraf yaptırmazlar sanırım..
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
oto stop yaparık................guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster140 tl benzin parasını verecek 4 kişi olursa, neden olmasın..

orada bize masraf yaptırmazlar sanırım..
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
bizde bu şans varken, otocu PALA stopcu biz oluruz...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroto stop yaparık................
Hafta içi verdiğimiz yetmezmiş gibi, hafta sonuda mesai yapamam
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
bir kere verdikten sonra gerisi önemli değil.................guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbizde bu şans varken, otocu PALA stopcu biz oluruz...
Hafta içi verdiğimiz yetmezmiş gibi, hafta sonuda mesai yapamam
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
-
İzmir veya Ankara da KAHVALTI mı yapıldı ki fotoları olsunketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfotolar nerde höytt..
Eskişehir de çekilen resimleri musait bir zamanda görmek isteriz tabi ;)Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
-
-
-
-
Yorum