ankara buluşması hususunda uçak bileti, kuzu etinden büryan kebap ettirme ve sponsorluk işi radyolog abemde..abeyimin lafının üstüne laf söyleyemem,kendisi bir nevii ankaranın agasıdır,o varken devreye benim girmem saygısızlık olur..
Kahvaltı Programı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Arkadaşlar; kahvaltı programımız 17 Ekim 2010 pazar günü güzide şehrimiz Eskişehir' de yapılacaktır. Tüm forumdaşlar davetlidir."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
davetli derken.....................EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar; kahvaltı programımız 17 Ekim 2010 pazar günü güzide şehrimiz Eskişehir' de yapılacaktır. Tüm forumdaşlar davetlidir.itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar; kahvaltı programımız 17 Ekim 2010 pazar günü güzide şehrimiz Eskişehir' de yapılacaktır. Tüm forumdaşlar davetlidir.
Arkadaşlar, noldu bu kahvaltı işi. Ben katılmayı düşünüyordum ama hiç bir hareketlilik yok.Sayın efekent olacak mı, olmayacak mı?Minnet ile kokma gülü, al eline sûseni,
Geçme namert köprüsünden, ko aparsın su seni.
Yatma tilki yatağında, ko yesin aslan seni.
Yorum
-
Bu fotoğrafı gören vazgeçer.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
3 meyve ile kahvaltı mı olur.
Selim abinin yokluğu belli.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
o sıralada borsa da işer pek ii gitmiodu daÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu fotoğrafı gören vazgeçer.
3 meyve ile kahvaltı mı olur.
Selim abinin yokluğu belli.

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
e) Grup İndirimi: (%20)
Niteliklerine bakılmaksızın en az 12 kişi olmak veya bu adet üzerinden ücret ödemek koşuluyla grup
halinde seyahat etmek isteyen yolculara,!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
evet sn. hatipali 17 Ekim pazar günü Eskişehirde kahvaltıda buluşuyoruz. Kesinleşti.hatipali74 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar, noldu bu kahvaltı işi. Ben katılmayı düşünüyordum ama hiç bir hareketlilik yok.Sayın efekent olacak mı, olmayacak mı?"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
istanbuldan tren geliş saatleri uymuyor...
kahvaltı kaçta..??
nerede tam olarak.._??
varmı 4 yolcu..?
son tren 23 de haydarpaşa.... varış 04.oo da eskişehir....
donarız orada garda.. :=)!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
abi bir kaç yerle görüşüldü bu akşam kesinleşecek. ayrıca garda battaniye dağıtacak bir arkadaşlada görüşüyoruzguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteristanbuldan tren geliş saatleri uymuyor...
kahvaltı kaçta..??
nerede tam olarak.._??
varmı 4 yolcu..?
donarız orada garda.. :=)
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi bir kaç yerle görüşüldü bu akşam kesinleşecek. ayrıca garda battaniye dağıtacak bir arkadaşlada görüşüyoruz
ne kadar cimrisiniz yahu..
el insaf bari yorgan verin.o soğukta battaniye ile insanın ***ü donar
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Yol parası senden olursa gelirim.guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteristanbuldan tren geliş saatleri uymuyor...
kahvaltı kaçta..??
nerede tam olarak.._??
varmı 4 yolcu..?
donarız orada garda.. :=)
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
yol parası+yemek parası selim abiden olursa bende gelirimk28k28k28ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYol parası senden olursa gelirim.
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYol parası benden olursa gelirim.
kör'ün istediği bir göz, Allah verdi iki göz....:081::081:hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryol parası+yemek parası benden olursa bende gelirimk28k28k28!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum

Yorum