Vob haftalık barı, bar olarak ıncelersem, su an ıcın tepkı yonune gıden bır bar seklınde (ındıkatore bakmadan bunu soyleyebılırım, ındıkator asagı yonlu olmalı (yanı ındıkatore tepkı yonunde )neyı kullanırsanız kullanın
heheh ), bu tıp barlarda bellı bır mesafeden sonra donebılır,Eger 76400'e kadar ulasabılırse buradan short en tepe gıbı olur, Bu sevıyeye gelmeden gerı donusum ıcın tek bır sey bozar, Bu hafta ıcınde 74150 yanı haftalık barın acılısı altına gıderse o zaman da yukarıda kılcık olusacagından asagıya sert gıder.. Buna cok ıhtımal vermıyorum..
Goruntu bana 76400 kadar bır yukselıs olacak gıbı geldı..Elbette gunluk acılısları da gormek lazım, Bu hafta en krıtık nokta 74150 noktası...

Uploaded with ImageShack.us
heheh ), bu tıp barlarda bellı bır mesafeden sonra donebılır,Eger 76400'e kadar ulasabılırse buradan short en tepe gıbı olur, Bu sevıyeye gelmeden gerı donusum ıcın tek bır sey bozar, Bu hafta ıcınde 74150 yanı haftalık barın acılısı altına gıderse o zaman da yukarıda kılcık olusacagından asagıya sert gıder.. Buna cok ıhtımal vermıyorum..Goruntu bana 76400 kadar bır yukselıs olacak gıbı geldı..Elbette gunluk acılısları da gormek lazım, Bu hafta en krıtık nokta 74150 noktası...

Uploaded with ImageShack.us

Yorum