Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bugun 73900'u hıc gormedı,cok uzuldum...Shortta yapamadım, kapanısa yakın longları kapadım..Range altında kalan yatay bır gezıntı olmus,Yarın eger yukarı acarsa bellı bır yukselıste yon asagı, asagı acarsa yon yıne asagı olabılır..(Haftalık bar asagı oldugu ıcın)
Sonucta pozısyon yok ıken sallamak daha rahat.. hehehe
20.000 'e daha once geldı ama buranın altına gelmedı, burada destek var, hadı alalım, NİYE?
77,000'e daha önce geldi, burayı geçemedi,satalım, NİYE?
Yani ne alakası var gerçekten, orayı geçmek isteyenler yeniden mi geldi..Aynı adamlarmıydı? Kesin biliyormusunuz.. Niye geçemez.. Ya geçerse, Bu seferde geçti, artık direnç destek oldu, Kırılmaz, Hakikatten yeniden NİYE..
Daha önce geçemez dedikleriniz, geçti, bu seferde geçilmez dediğiniz yer, düşürülemez mi oldu..
Yahu milleti resmen büyülemiş bu teknikçiler heheheh
Gelelim APSD falcılığına, bu saçmalığı da Sayın Perşembe Türkiye'de yabancı yayınlardan okudugunu satarak başlattı. APSD artarsa yok agresif boğalar, yeni tüyü bitmemiş ayulara mal veriyorlarmış, Nerden anladın?
APSD eksı demek kontrat sayısı azalıyor yani pozisyon kapatılıyor, artıyorsa yeni pozisyon açılıyor demektir, Sen nerden anladın kimin ne yaptığını, pozisyon açılıyorda ne yöne açılıyor..
Yenı evlı cıft,evlılık gecelıgınde anne ve babasında kalmıs.
Anne Baba meraklı, ıcerıden sesler gelıyor, çat ,çut, ah, oh...
Şaşırmışlar bu nasıl iş diye,
Gece sürmüş gitmiş bu sesler..
Sabah Babası dayanamamış , oğlum bu ne ses, nasıl yapıyorsunuz,diye meraktan sormuş
Oğlu, baba siz bilmezsiniz bu teknik,teknik demiş.
Babada tekniği merak etmiş, oğlu bir güzel anlatmış.
Bir hafta sonra, Baba, annesini aldığı gibi tatile gitmiş, teknik uygulayacak.
1 hafta dolduktan sonra ses ,seda yok, Oğlan Babasını merak etmiş,
Baba ne oldu, nasıl gidiyor teknik.
Babası 'Oğlum senin tekniğinin içine edeyim, anan öldü demiş '
efendim, yeni gelinle kaynana karşılıklı otururlar,
"bak kızım" der kaynana " artık aynı evdeyiz beraber yer içeriz birbirimizin huyunu suyunu öğrenelim,
benim 3 tür huyum vardır,
sabah uyandığında gülümü sağ kulağıma taktıysam o gün neşeli olurum her yola gelirim,
güler söyler eğlenirim,soluma taktıysam o gün pek keyifli olmam,
üzerime varma ne dersem he de geç ,ammaa yok gülümü yakama taktıysam o gün gözüme hiç görünme,
odana gir kapını kapat, çağırsam da gelme..."
sessiz sessiz kaynanasının sözünü bitirmesini bekleyen taze gelin , kaynanasına cevaben
" vallahi annecim, benim öyle kaç tür huyum falan yoktur,ben sigaramı yakarım, bacak bacak üstüne atarım,
sen gülünü kıçına da taksan ben keyfime bakarım.."
Bugun enteresan bır gun olacaga benzer, yukarıda fazla marj kalmadı,acelelerı var galıba bırden ust banda yakın actılar..74600 dan shortlarım... long yapamıyorum cunku fırsat vermedı..
Yorum