Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Demek Netherland denen yerdesin.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hollanda dan sana 10 puan 10 puan 10 puan...
Seansi izlemedim, arada buraya bakabildim. Ve yorumlarin sayesinde kafam cok rahatti...
Hormetler ...
puanları biriktiriyorum, dönünce bonusa çevireceğim
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDemek Netherland denen yerdesin.
puanları biriktiriyorum, dönünce bonusa çevireceğim

donune kadar zirveleri gorsun durumler benden
volvo aylardir ayak suruyor ismarlamamak icin,bari ben ismarlayayim...
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
o zaman sozumu revize ediyorum "ilk durumler benden"FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen gel hele, dürümü boşver, volvo yemeye başlarsa çınaraltı kebap seni dürmeye başlar.
Bu arada yarin icin tahminin nasil abi?kaca kadar geri cekilmeyi normal karsilarsin? Kapanisa bakinca Sanki amcalar short kapattirmak icin ugrasiyorlar gibi geldi.
Yavas yavas insanlarin kafasinda secime kadar dusmez algisi olusmaya baslamis sanki.hal boyleyken nasil yukselecek bu bakalim.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
:081::081::081::081:FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhani tebrik yok mu?
daha da yazmam... tahmin yani

Yorum
-
culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi akşamlar
yarının bantları
orta bant :78050-77400
dış bant : 78350-77100
banttaki sıkışmaya dikkat....
bant sıkışmış gerçekten de.
yarın 77.000 altına hatta bugünkü 77.700 direncinin altına inmese iyi olur.
inerse de takip ediyoruz zaten.
iyi akşamlar
Yorum
-
Bravooooguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster63516 kapatırız......
Fikret abim sana Kocaman BRAVOOOOOoooooo.....;);)Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Ulukartal 77,900 seviyesi aşılabilirse içinde dalgalandığı geniş banttan çıkarak yükselişine devam etmesi ve ivme kazanması mümkün gözükmektedir.
Göstergeler şu an için pozitif tutumunu korumaktadır. Kısa vadeli pozitif görünümün devamı için 77,000 desteğini takip ediyoruz. Bu seviyenin altında 76,000 seviyelerine tekrar gevşeme potansiyeli oluşacağından long pozisyonlar için 77,000 stoploss olarak takip edilebilir.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
İMKB Bugün İçin Beklenti :HAFTANIN İÇ GÜNDEMİ: SEÇİM SONUÇLARI... N. Nuri SEVGEN
Kısa vadeli hareketli ortalamaların da birbirine yaklaşıyor olması İMKB30 spot endeksin tekrar önemli direnç bölgesi olan, 200 günlük üssel hareketli ortalamasına doğru bir hamle yapma olasılığını artırıyor.
İMKB30 spot endeks 76000’in altına kaymadıkça 79000 seviyesine doğru bir hamle yapması teknşk olarak kuvvetle muhtemel. 76000’in altına gelinmesi durumunda ise kısa vadede oluşan 74000 seviyelerindeki dip seviye yeniden görülebilir. Bu nedenle 76000 önemli bir stop-loss sevyesi olarak dikkate alınmalıdır.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
Yorum