seçim öncesi bu kadar sıkışıklı, olacak iş değil. kırlıacak kırılmasına da bakalım ne zaman kırılıacak
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ve Ne tarafa kırılacak.....VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterseçim öncesi bu kadar sıkışıklı, olacak iş değil. kırlıacak kırılmasına da bakalım ne zaman kırılıacak
biliyorsan yaz..... bilmiyorsan....... benim beklentime kadar bekle..........
Selam Dost meclisi..........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
aleyküm selam hoş geldiniz safalar getirdiniz abiguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelam Dost meclisi..........Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Selimsu abi u100'de 101650 miydi neydi senin beklentiguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVe Ne tarafa kırılacak.....
biliyorsan yaz..... bilmiyorsan....... benim beklentime kadar bekle..........
Selam Dost meclisi..........
Yorum
-
2014 senesinde olur...VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelimsu abi u100'de 101650 miydi neydi senin beklenti

Yorum
-
750VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelimsu abi u100'de 101650 miydi neydi senin beklenti

o kadar gitmez... daha kısa zamanda.....FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2014 senesinde olur...
Tarihe not düşelim..
YTD..........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
63516 kapatırız......FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir de tahmin sallayayım:
spot günün en yükseğinden kapanır. 63.5** üzeri.!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir de tahmin sallayayım:
spot günün en yükseğinden kapanır. 63.5** üzeri.
63.1** iken yazdım, ben bildim ben bildim:081::081:

Yorum
-
cümlenizden Allah razı olsun hayırlı akşamlarKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhani tebrik yok mu?
daha da yazmam... tahmin yani

hollanda dan sana 10 puan 10 puan 10 puan...
Seansi izlemedim, arada buraya bakabildim. Ve yorumlarin sayesinde kafam cok rahatti...
Hormetler ...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum