Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
olabilir Eren, güçlü bir AKP iktidarı görünmüyor ufukta.
Son anda kararsız seçmen ne tarafa yönelecek bakalım...
daha önce AKP yi destekleyen cemaat ın biri de desteklememe kararı olmış MHP yi destekleyecekmiş sizinde dediğiniz gibi birde karar sızlar eklenirse ..
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
ali kardeş sen nasılsın uzun zaman dır görüşemedik bi ara telefonlada sohbet etmiştik sizin le hatırlıyormusunuz
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Hatırlıyorum dostum, bugünümüze şükür.Biliyorsun vob dan anlamam, anlamak ta istemiyorum.Ama endeksin yönü de voba göre belirlendiği için dost meclisinden feyz almaya geldim.Fikret abime de sevgiler...
Minnet ile kokma gülü, al eline sûseni,
Geçme namert köprüsünden, ko aparsın su seni.
Yatma tilki yatağında, ko yesin aslan seni.
endeksin yönü de voba göre belirlendiği için dost meclisinden feyz almaya geldim. Fikret abime de sevgiler...
haklısın kardeş fikret abimize bol bol dua ediyorum hayırlısıyla
sağol Ali.
yön yukarı diyor hislerim ancak.....
bankaları almadan olmaz, o da şimdilik ortada.
biraz daha alırlarsa alımlar genele yayılabilir, o zaman 63.850 olur.
fikret abi vaktiniz varsa bu gün için büyük bankalarda açığa satış yapılmış mıdır sen den genel anlam da yorum alabilirmiyiz..
Eren, bankalarda açığa satışı yabancı yapmaz, yerli yapar, çakallar yapar.
Yabancı tenhada sıkıştırırsa .... öper vallahi.
Eğer birinci seans açığa satış varsa, bunlara eziyet çektirirler, seans kapanışına kadar korkmam o zaman.
Eren, bankalarda açığa satışı yabancı yapmaz, yerli yapar, çakallar yapar.
Yabancı tenhada sıkıştırırsa .... öper vallahi. Eğer birinci seans açığa satış varsa, bunlara eziyet çektirirler, seans kapanışına kadar korkmam o zaman.
garandaki 3.4 m lot 7.22 'den açığa satış var,garanın gidişatını takip etmekte fayda var.
yabancıda yeteri kadar banka hissesi olduğu için açığa satmaz diye yazdım, yanlış anlaşılmasın.
onlar satamaz değil, ama elinde zaten var, zaten kat kat kar etmiş, sattım gitti der.
Yorum