Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • FNT
    KARAKARTAL
    • 29 Mart 2008
    • 4754

son günlerde hep satış yediği 77.700-77.900 bölgesi üzerine atamazsa sıkıntı artar.
    bugün 78.000 üzerine atmalı artık.

Yorum

• eren@
      Tecrübeli
      • 24 Nisan 2008
      • 2344

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      olabilir Eren, güçlü bir AKP iktidarı görünmüyor ufukta.
      Son anda kararsız seçmen ne tarafa yönelecek bakalım...
      daha önce AKP yi destekleyen cemaat ın biri de desteklememe kararı olmış MHP yi destekleyecekmiş sizinde dediğiniz gibi birde karar sızlar eklenirse ..
      Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
        Tecrübeli
        • 24 Nisan 2008
        • 2344

eren@, cetini, culex, daroka, EFE_09, hatipali74, raymonda, Se_M

ali kardeş sen nasılsın uzun zaman dır görüşemedik bi ara telefonlada sohbet etmiştik sizin le hatırlıyormusunuz
        Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• hatipali74
          Yeni Üye
          • 16 Mart 2009
          • 23

Hatırlıyorum dostum, bugünümüze şükür.Biliyorsun vob dan anlamam, anlamak ta istemiyorum.Ama endeksin yönü de voba göre belirlendiği için dost meclisinden feyz almaya geldim.Fikret abime de sevgiler...
          Minnet ile kokma gülü, al eline sûseni,
          Geçme namert köprüsünden, ko aparsın su seni.
          Yatma tilki yatağında, ko yesin aslan seni.

Yorum

• VOLVO
            indikatör
            • 30 Nisan 2009
            • 1448

fikret abi hissiyatın yukarı mı aşağı mı diyor ? biliyorum his işi değil ama tecrüben yol gösterir belki bize

Yorum

• eren@
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2008
              • 2344

hatipali74 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              endeksin yönü de voba göre belirlendiği için dost meclisinden feyz almaya geldim. Fikret abime de sevgiler...
              haklısın kardeş fikret abimize bol bol dua ediyorum hayırlısıyla

Yorum

• FNT
                KARAKARTAL
                • 29 Mart 2008
                • 4754

sağol Ali.
                yön yukarı diyor hislerim ancak.....
                bankaları almadan olmaz, o da şimdilik ortada.
                biraz daha alırlarsa alımlar genele yayılabilir, o zaman 63.850 olur.

Yorum

• eren@
                  Tecrübeli
                  • 24 Nisan 2008
                  • 2344

fikret abi vaktiniz varsa bu gün için büyük bankalarda açığa satış yapılmış mıdır sen den genel anlam da yorum alabilirmiyiz..

Yorum

• FNT
                    KARAKARTAL
                    • 29 Mart 2008
                    • 4754

Eren, bankalarda açığa satışı yabancı yapmaz, yerli yapar, çakallar yapar.
                    Yabancı tenhada sıkıştırırsa .... öper vallahi.
                    Eğer birinci seans açığa satış varsa, bunlara eziyet çektirirler, seans kapanışına kadar korkmam o zaman.

Yorum

• eren@
                      Tecrübeli
                      • 24 Nisan 2008
                      • 2344

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Eren, bankalarda açığa satışı yabancı yapmaz, yerli yapar, çakallar yapar.
                      Yabancı tenhada sıkıştırırsa .... öper vallahi.
                      Eğer birinci seans açığa satış varsa, bunlara eziyet çektirirler, seans kapanışına kadar korkmam o zaman.
                      bi yerde okumuştum abi ..1.seans açığa satışlar:
                      http://dropdo.com/3MX/2011.06.06%20acga%20satslar (dosyayı sağ üstteki dowlaond butonuna bastıktan sonra açabilirsiniz.)

garandaki 3.4 m lot 7.22 'den açığa satış var,garanın gidişatını takip etmekte fayda var.

Yorum

• FNT
                        KARAKARTAL
                        • 29 Mart 2008
                        • 4754

yabancıda yeteri kadar banka hissesi olduğu için açığa satmaz diye yazdım, yanlış anlaşılmasın.
                        onlar satamaz değil, ama elinde zaten var, zaten kat kat kar etmiş, sattım gitti der.

Yorum

• kani
                          Tecrübeli
                          • 26 Kasım 2010
                          • 1084

Fİkret abİ sana katiliyorum 78125 bende senİn yazdiĞin rakam eksİ arti 200 puan koyuyorum 78 bİn Üzerİ kesİnlİkle İŞlem lazim bİze yoksa kalici long teydİ gelmemİŞ olur
                          oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• kani
                            Tecrübeli
                            • 26 Kasım 2010
                            • 1084

yoncada ise 7.26 üzeri sabit işlemler lazım aşağı gelmemek üzere

Yorum

• kani
                              Tecrübeli
                              • 26 Kasım 2010
                              • 1084

77600 altı short şu an üstü lazım bize pala yukarı sürecen aşağı değil ne oldu sana ya hepten şaşırdın pusulayı ha alacam elime sopayı

Yorum

• FNT
                                KARAKARTAL
                                • 29 Mart 2008
                                • 4754

78.*** nasıl birşey?
                                merak ediyorum pala, hadi bir bakalım sana zahmet

Yorum

Working...
                                X

Debug Information