eren@ Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
günaydın abilerim.ablalarım
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
yeni gelen dostlarımız hoş geldiniz safalar getirdinizKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryeni gelen dostlarımız hoş geldiniz safalar getirdiniz
Bana diyorsanız duhül 2009,ara vermiştim sadece.
Yine de teşekkürler,sevgiler...
Her kim bu vatanı,canından aziz bilir,canımdır kardeşimdir.
Her kim ki,bu vatana hainlik eder,kardeşim bile olsa benden değildir.
ÜMİT ÖZDOĞAN
Yorum
-
sizi hatırlıyorum yeni gelen derken topiğe bu sabah anlamın da söylemiştimözdoğan77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBana diyorsanız duhül 2009,ara vermiştim sadece.
Yine de teşekkürler,sevgiler...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
hosbulduk tesekkürler.ben vob da yeniyim.elim titriyor konrat açarken
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
kardeş yeniysen bi dost tavsiyesi bana kalırsa heç bulaşmasan inanın çok daha iyi olurbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhosbulduk tesekkürler.ben vob da yeniyim.elim titriyor konrat açarken
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhosbulduk tesekkürler.ben vob da yeniyim.elim titriyor konrat açarken
Sn Bogazicini spottan tanırım... Aslında VOB'a girmek için geç bile kaldıeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkardeş yeniysen bi dost tavsiyesi bana kalırsa heç bulaşmasan inanın çok daha iyi olur
Tam onun ruhuna göre olduğunu düşünüyorum..Volatilite ve kısa vade...
Ama malesef bırakamayacak burayı:( Yani vob'uSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
teşekkürler öncelikle.zaten vobçu olmayı planlamıyorum.şu piyasa bi gün aşağı dönecek elbet.ozamanı kolluyorum.çok emin olursam arada sırada belki 1-2 kontrat çok değil yaniBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
o halde ben sözlerimi geri alayım özür dilerim Sn Bogaziciporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Bogazicini spottan tanırım... Aslında VOB'a girmek için geç bile kaldı
Tam onun ruhuna göre olduğunu düşünüyorum..Volatilite ve kısa vade...
Ama malesef bırakamayacak burayı:( Yani vob'uKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhosbulduk tesekkürler.ben vob da yeniyim.elim titriyor konrat açarken
Sevgili boğaziçi77
Ben borsaya 1995 ylında başladım
2008 yılına kadar borsada devam ettim
borsanın artık çıkacak yeri kalmadı deyip vob'a bulaştım
başlarda iyi para kazandık
lehman'in battiği hafta sonuna lehmanı batırmazlar devip uzun girdik
sonra pazartesi ciddi aşağıya açılarak başladık
boylesi durumlarda çoğumuz kol kesemiyoruz
bende kesemedim ve kolla beraber başka uzuvlarda gitti ve vob'a nokta koydum
sonra 2009 martına yakın bir hisseden ciddi alımlar yaptım
yaklaşık hissenin toplam sermayesinin % 1 falan
yanı resmen ortak olduk gibi
Voba bir daha bulaşmama sözüme sadık kaldım
daha sora şirkete para lazım oldu
ve o hisseleri sattım
parayı tekrar geri aldığımda alabileceğim hisse miktarı yaklaşık
% 25 azalmıştı
bir anlık yanlış karar ve tekrar vob
Bügüne kadar devam ettik ve tabii yine zarar
özetle borsadan çok büyük paralar kazandım
bu paraların yaklaşık % 80 ini vob ta kaybettim
rakamlar büyük rakamlar
Benden sana dost tavsiyesi
fazla zarara girmeden vo tan uzaklaş
hisseye devam et
düşüşlerdede ise doviz de falan ol
Forumlarda yazı yazan ve bu işle uğraşanların önemli kısmını tanıyorum
kimse zararıı yazma cesareti göstermiyor
dişardan bakan da herkese köşe olmuş sanıyor
bu işte spotu elinde tutan PY para kazanıyor
adamlar 3 banka ile istediği piyasayı çekiyor
PY dışında para kazanan yok
Vob vatandaşı kazıklama yeridir.
AKP hükümetinin bu miletin başına bela ettiği
ve kuruluş amacına zerrece hizmet etmeyen bir yerdir
bana yetki verseler bir dakka durmam kapatırım
İlla takılacağım diyorsan
Kaldıraç kullanmaKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Sevgili Boğaziçi işe yarayacaksa ben de 2 kelam edeyim:bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler öncelikle.zaten vobçu olmayı planlamıyorum.şu piyasa bi gün aşağı dönecek elbet.ozamanı kolluyorum.çok emin olursam arada sırada belki 1-2 kontrat çok değil yani
Ben de bu vob'a arada bir 300-500 puan tırtıklarım diye girdim...Aşırı alım ve satımlarda ya da direnclerde short olur yolumu bulurum diyordum.
Ama emin ol pala 300-400 kazandırıyor ama bir kalemde hep daha fazlasını alıyor. Zarara girdikçe zararı çıkarmak için daha da uğraşıyorsun..Sonra da kurtulamıyorsun bu meretten.
Sn Karınca gibi sistemli ve disiplinli adamlar para kazanabiliyor ancak.
Günlük Al-sattan kazanmak için Fikret abi gibi çok sağlam olmak gerekiyor.
Sanal olarak oynamak cok kolay ama para koyunca gercekten elin titriyor. Hatalı kararlar alıyorsun.
Daha vob'da takılıp da "gel kardeş sen de vob'a" diyen görmediysem bunun sebebi var
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
aman abi ne özürü.2009 dan beri bu forumu dikkat le izlerim.özellikle bikaç üstadımı dikkate alırım.son zaman zmaanlrda dikkatimi çeken bişey var.fikret abi boğalıktn vazgeçmiş.hayret vallaeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero halde ben sözlerimi geri alayım özür dilerim Sn Bogazici
Yorum
Yorum