Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haftaya gdiyon olman kotu olmus pazar gecesi onemli aciklamalar olacak.kimden diye sorma
    Vaaaaayyy Murat abiyle mi görüşeceksiniz

Pazar gecesi yazarsan bakarım otelde internet varsa tabii. Onun öngörülerinde bir değişiklik var mı merak ediyorum.
    Zira klavuzumuz kuzu olursa shortçu olacağız yakında
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• VOLVO
      indikatör
      • 30 Nisan 2009
      • 1448

Poritino aciklama bu aksam geliyor.senin icin.burada.yazi hazirlansin bakalim

Yorum

• poritino
        Çalışkan
        • 04 Mayıs 2009
        • 2005

Poritino aciklama bu aksam geliyor.senin icin.burada.yazi hazirlansin bakalim
        :081::081::081:

Amaneey senin yanında ha...Çok çok selam söyle. Söz verdi forumlara dönmemeye ama arada bir selam vermeye,çayımızı içmeye uğrasa bile yeter.

Yorumu bekliyorum...
        Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• mutimar
          Bağımlı
          • 12 Mart 2009
          • 1356

Hayirli kandİller.....

volvo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          geçmiş olsun mutimarım. Borsa morsa hikaye. Benim tek hazinem evladım. O iyi olsun dünyalar benim oluyor.
          Rabbim tüm evlatları korusun. Kandiliniz mübarek olsun.
          fnt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          geçmiş olsun mutimar.
          teŞekkÜrler abİlerİm....

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          volvo'yu geçmişim mutimar'ı da yakalarım bu boş konuşma hızımla
          yok be abİ, yarisindan ÇoĞu saÇmalik ve teknİk analİzle alakasi olmayan yazilar

volvo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          mutmiara bak. Affdersiniz.özür dilerim diye diye benden fazla mesaj yazmış. çok şaşırdım
          bak volvo abİ ÜŞenmemİŞ bÜtÜn yazdiklarimi okumuŞ ve doĞru cevabi yazmiŞ helal olsun abİ sana ;););)

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Çok güldüm buna
          bu mesajımı da sırf aradaki farkı kapatmayasın diye yazdım
          volvo abİmİn yazilarinin İÇİ dolu dolu
          elİne ve dİlİne saglik

bear_bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          regaib kandiliniz mubarek, dualarınız kabul olsun.
          abİm teŞekkÜr ederİm.... CÜmlemİzİnnnnnn
          Tırsık VOB'cu...

Yorum

• FNT
            KARAKARTAL
            • 29 Mart 2008
            • 4754

farkı 1 arttırayım...

Yorum

• VOLVO
              indikatör
              • 30 Nisan 2009
              • 1448

Poritinoyu uyuttuk sanırım

İşte size analiz. Tekrar herkesin kandili mübarek olsun.
              Sevgili dostlarım,
              Öncelikle herkesin kandilini kutlar ve bol kazançlı bir mübarek üç aylar dilerim,
              Sonrasında sizlerden ricam ,öz kardeşim kadar çok sevdiğim VOLVO kardeşimi
              soru ve yeni yorum talepleriniz ile bunaltmamanız,,,,
              ben piyasa beklentilerim doğrultusunda hareket ettiği müddetçe yada kritik önemli olabileceğini düşündüğüm dönüm zamanlarına yakın dönemlerde aklımın yettiğince bir öngörü yada düşüncem olur da fayda sağlayabileceğime inanırsam VOLVO kardeşimden
              rica ederim ve kendisi vakti olur ise can dostum sevgili KARAHAN ım ın müsadesi oldukça buraya ekler,,,ama bu durumun çok sık olabileceğini sanmıyorum…
              sizler yine de benim düşüncelerime değilde rakamlara uyarak işlem yapın,
              eminim ki bir çok kişi de vardır , KAYBETMEME STRATEJİSİ KURALLARI nı
              3-5 günde bir okuyun…
              TÜM HAKEDENLERE SEVGİLERİMLE…

geçerli olacağı tarih :03,06,2011 -10,06,2011 aralığı

Dow alım yönlü hareketli stoploss 12488
              S&p alım yönlü hareketli stoploss 1332
              Fdow alım yönlü hareketli stoploss 12473

İMKB XU100 endeksimiz için;

Alım yönlü hareketli stoploss 64682
              Her geçen gün yaklaşık 142 puan geri gelmekte…

DİRENÇLER;
              VOLVO kardeşimin topiğe eklediği ilk yazıyı hatırlarsanız oradaki gerçek ilk direnç
              70288 idi ve borsamız tam beklentilerim doğrultusunda 70335 den geri döndü,
              fakat şimdi durum biraz farklı,,,,
              Benim düşünceme göre seçime kadar geçen süreçte; önce yavaş yani duran az çıkan yada az düşen bir borsa ve sonrasında aniden gelebilecek bir olumlu haber ile sert çıkan bir borsa ile dirençlerden birinden seçime giriş ,,,sanırım 68000 civarı bir yerden seçime gireceğiz…
              Bu haber de eğer ben Batman dan çakan ŞİMŞEK den şimdiye kadar ki gibi hep doğru ışıltıyı
              Aldığım gibi olacaksa S&P den olacak bir not artırımı haberi olabilir…derim…

64024 ile 65465 arası her yer devamında 68158 önemli direnç,
              Sonrasında 71777 ve bence nihai hedef 77777,,,Ve eğer nihai hedef görülecek ise engeç seçimden tek parti AK parti çıkması neticesinde
              Seçimden sonraki 2-2,5 hafta içinde görülecek ,
              ABD içinde bunalımlı zamanlar biraz ötelenerek 25 temmuz haftasından itibaren başlıyor …(tabii en geç )
              En erken başlayabileceği tarih de 27 haziran haftası…
              Bu bahsettiğim tarihlerden önce asıl çöküşün başlayabileceğini sanmıyorum ,
              AMA bence seçimden önceki hafta ve seçimden sonraki 2-2,5 hafta yurt dışı ile
              uyum aramak mantıklı değil……..

77777 hedefi bildiğiniz gibi 4 yıldır dilime pelesenk olan bir hedeftir,
              Sonrasına inancım 0 dır…ama 80000 geçilir ise de kendi kendinize deyin ki
              Bu M.Dğny da bir halttan anlamıyormuş deyip çivisi yerinden oynamış global ekonomide
              Alım ı gittiği yere kadar sürmek size kalmış,ben 77777 den sonra hiçbir akşam eve malcı gelmem , hergün yeni bir gün deyip sadece günlük işlem borsacısı olurum…

DESTEKLER;
              62244-61552 -60688-55442.,.,.,
              evet borsamız bence seçimden önceki son düzeltmeyi daha önceden VOLVO kardeşimin topiğe ilk eklediği yazıdaki gibi oldu 61000 ini kıramadan 61135 en düşük görerek ve 61552 altında üst üste 2 kapanış yapamadan yukarı döndü…tam beklentilerim doğrultusunda…
              02 haziran Perşembe Günü FİTCH midir nedir o notçuya dikkat edin dedik ama bu fantezimiz yalan oldu ve üstelik uzun çubuk beklentimde olmadı,ama volalite uzun çubuğu aratmadı sayılır…
              Usd tl için;
              satım yönlü hareketli stoploss 1,5820
              dolar için çok net bir saptamam var ,eğer 1,6300 üzeri iki kapanış yapar ise ya ülkede çok ciddi olumsuz gelişmeler olacaktır yada bu çok ciddi olumsuz gelişmeler olmuştur ki dolar 1,6300 üzerine çıkmıştır……

Stoploss lar taşıma amaçlı pozisyonlar için kullanılmalıdır,,,başarılar…

Orta ve uzun vade açısından da bir şey söylemem gerekir ise;YUNANİSTAN davası çok ciddi boyutlara sürüklenmek üzere,
              AB ve IMF in isteği Yunanistan ın borçlarının bankalara zarar yazdırılmadan ve MORATORYUM yada DEFAULT kelimeleri geçmeden borçların ROLL edilebilmesini sağlamak ve borçluluk ile açık oranlarını makul seviyelere indirebilmek ,
              Fakat o kadar çok sayıda ve o kadar çok yüklü boyutta alacaklı banka var ki,kimde ne kadar Yunan bonosu var tespit etmeyi bırakın kim ne kadar ile batacak belirlemek bile zor ,
              Baksanıza adamlar korkudan AB bankalarının stres testi sonuçlarını yayınlamayı bile öteliyorlar….
              Bir de Yunanistan dan sonra arkasından İrlanda-Portekiz-İspanya ve hatta İtalya nın gelebileceğini düşünmek bile karanlığın boyutları açısından beni korkutuyor…
              Ve ben yine söylüyorum ;;;
              İKİNCİ DİP KESİN GÖRÜLECEK,
              Tek bozan neden dow da 14280 lerin bir daha görülmesidir,
              Ve dahası bence en geç 22 EKİM 2012 ye kadar dow da 2224 yani daha derin ikinci bir dip görülecek…

rakam da değil ama belki zamanlama da yanılabilirim,
              biliyorsunuz bence en iyi ELLİOTT ölü ELLİOTT,,,

ZAMAN HERŞEYİN DOĞRUSUNU GÖSTERİR…

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

özlemiştik, yüreğine sağlık. Bu veslie ile bizde tüm dostların kandilini kutlayalım buradan... Kandiliniz mübarek olsun.
                https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• eren@
                  Tecrübeli
                  • 24 Nisan 2008
                  • 2344

selamun aleyküm hayırlı cumalar
                  Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• poritino
                    Çalışkan
                    • 04 Mayıs 2009
                    • 2005

Poritinoyu uyuttuk sanırım
                    Herkese günaydın
                    Poritino uyudu ama sabah güzel bir yazıyla güne başlamış oldu Murat abinin yazılarının her kelimesini tek tek okumak ayrı bir zevk.

Klavyesine sağlık....

Yorum

• eren@
                      Tecrübeli
                      • 24 Nisan 2008
                      • 2344

02.06.2011 Yabancı 62,46

01.06.2011 Yabancı 62,36
                      Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• culex
                        Tecrübeli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 908

cümleten günaydın
                        bantlar
                        orta bant :77600-76750
                        dış bant :78050-76300
                        öğleye kadar yokum size iyi seanslar...
                        .

Yorum

• yemekçi
                          Gurme
                          • 22 Mart 2009
                          • 3314

Gunaydın dostlar
                          Kapitalizmin zor sınavı
                          Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• eren@
                            Tecrübeli
                            • 24 Nisan 2008
                            • 2344

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Gunaydın dostlar
                            günaydın hoş geldin abi

Yorum

• eren@
                              Tecrübeli
                              • 24 Nisan 2008
                              • 2344

culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              orta bant :77600-76750
                              dış bant :78050-76300
                              ...
                              culex abi şu an için orta bant üst çizgisine dokundu bun dan sonra ne yapacak bakalım

Yorum

• EFEKENT
                                Kıdemli
                                • 15 Mayıs 2008
                                • 4329

Günaydın arkadaşlar.
                                "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                                Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

Working...
                                X

Debug Information