Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
teşekkürler FNT hocam ve diğer arkadaşlar yorumlar için.
kenarda bekliyoruz hisse almak için.borsa dönünce görüşürüz
Amerikaya verdikçe veriyorlar gecenin ilerleyen saatlerinde almazlarsa yarın boğa pirzola var
rica ederim, teknik varsa arada bir grafikle renklendirirseniz memnun oluruz.
ben anlamıyorum çünkü.
satış yarın devam etmeli, bugün öylesine tuttular.
Cuma günü 73 görürsek seçime de taş çatlasın 79500-80500 girer bunlar. O da yükselteceklerse.
Planları revize ettireceksin yani.
olabilir.
önümüzdeki hafta alırlarsa, seçimden sonra da TEK PARTİ havası ile günlük %3-4 yükselişlerle alırlar tepeye, sonra IMF açıklaması ile verirler alana...
olabilir.
önümüzdeki hafta alırlarsa, seçimden sonra da TEK PARTİ havası ile günlük %3-4 yükselişlerle alırlar tepeye, sonra IMF açıklaması ile verirler alana...
AKP de 300 milletvekili altında sandalye demek her halükarda satış demektir bence.
Ve ben biraz daha altında bir sürpriz bekliyorum.
Bu halkın nabzı anketle tutulmaz.
MHP nin zamanında %20 lik başarısını bilen anket çıktı mı?
AKP nin ilk seçim zaferini bilen anket çıktı mı?
Tek başına iktidar şu dakikadan sonra yetmez...Referanduma götürecek çoğunluğu sağlamalılar ki piyasa yapıcı olumlu bulsun.
Mecliste uzlaşma umudu olacak desen...Başbakan o kadar büyük bir öfke ve gerilim politikası uyguladı ki maalesef mecliste zayıflamış bir AKP kimseyle beraber çalışamaz.
Neyse bu 2011-2015 dönemi Turkiye'nin en kritik dönemi olacak gibi ve vaziyet bana hiç umut vermiyor. Birbirinden nefret eden kamplaşmış bir halkı oluştu.
Paranın peşinde koşuyorum ama içim kan ağlıyor...Yazdıkça yazasım geldi...
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
rica ederim, teknik varsa arada bir grafikle renklendirirseniz memnun oluruz.
ben anlamıyorum çünkü.
satış yarın devam etmeli, bugün öylesine tuttular.
teknik falan bilmiyorum FNT hocam azıcık burda yayınlanan grafiklere bakarak kendi hisselermizde aynı indikatörlerle grafik çizmeye çalışıyoruz kopya yani cayy:081: $$$$$$$
Yemen yolu çukurdandır,
Karavanam bakırdandır,
Zenginimiz bedel verir,
Askerimiz fakirdendir...
inan birazdan ekranı kapatcam kardeşim. kaderime razı olacağım. kısmetimizde ne varsa artık.
hatta ben çıkayım yavaştan.dabi dabi deyin arada bir
selamlar.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Volvo inan ki sana bu zor geceyi yaşattıkları için üzülüyorum...Tek tesellim senin VOB'da değil de zararın kısmen daha az hissedildiği spotta takılıyor olman.
Diğer dostlardan henüz long olan yok diyebiliyorum.
O değil de kuzunun söylediği gerçek mi olacak yani? Seçime 5 gün kala mini ralli olur ancak diyordu...
Longda olup sermayesi pamuk ipliğine gelmiş insanlar aklıma geliyor (hoş benim de farkım yok ya ) Bu şerrolar onların parasını bitirip ralli yapsalar kaç yazar. Yazıklar olsun milletle oyuncak gibi oynayanlara. Yemin ediyorum içim acıyor resmen.
Tek umudum ayrışmamız başlıyor olsun...Yeniyıl rallisi dediler zehir ettiler. Seçim rallisi dediler bunu da zehir ediyorlar.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Bunu da ayrıca yazayım...Teşekkürler Fikret abi.
Yarın isterse yükselsin gitsin umrumda değil. Senin sayende her 2 yöne de düşünebiliyoruz. Daha dikkatli olabiliyoruz. Palanın şerroluklarından daha bir haberdar oluyoruz.
Yorumlarınla önümüzü aydınlatmaya devam et.
s.a
amerika rüyadan uyanmış, darısı yarın imekabeye
Dow bu kadar gelmişken yarın da düşüşe devam eder gibi. Bugün onların dowu da bizim pala gibi malı yedire yedire indirmiş sanki. Panikletmeden sinsice.
Bunu da ayrıca yazayım...Teşekkürler Fikret abi.
Yarın isterse yükselsin gitsin umrumda değil. Senin sayende her 2 yöne de düşünebiliyoruz. Daha dikkatli olabiliyoruz. Palanın şerroluklarından daha bir haberdar oluyoruz.
Yorumlarınla önümüzü aydınlatmaya devam et.
fırsat buldukça yazıyorum, yazmaya devam edeceğim.
düzeltme cuma biterse haftaya yükselmeye başlar diyoruz, buna göre strateji geliştirelim.
sabah ya direkt 1000-1200 puan eksi açılır, ya da yatay açıp, ayrıştık havasıyla geleni mallandırıp sonra verirler.
cuma günü 73-74 civarı (daha aşağı da olma ihtimali var) MC tahsilatını yapar, enflasyon da iyi beklenmiyor zaten, ancak akşama doğru toparlarsa, haftaya hazırlık yapar.
Yorum