Long olan forum ruhu nasıl shorta döndü burada ?
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sayın VOLVO genelde dost meclisi long poz mu kovalar dıVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLong olan forum ruhu nasıl shorta döndü burada ?Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Çıtırlık deniyoruz sadece...Hatta aldığım fiyattan reverse bile olabilirim.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLong olan forum ruhu nasıl shorta döndü burada ?Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
yok genelleme yapamayız. ama düne kadar çoğumuz longcu idi. ben hiç poz bozmadım da yoldan çıkanlar vareren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın VOLVO genelde dost meclisi long poz mu kovalar dı
Yorum
-
*jp morgan, "nİsan ayi verİsİ, tÜrkİye'de carİ İŞlemler aÇiĞinin yil sonunda gsyh'nin yÜzde 10'una ulaŞacaĞi endİŞelerİnİ canlandirabİlİr"
(31/05/2011 - 12:17:39)
ince ince korkutucu haberler pompalamaya mı başlıyorlar? şerrolar...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
kim mesela?VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok genelleme yapamayız. ama düne kadar çoğumuz longcu idi. ben hiç poz bozmadım da yoldan çıkanlar var
Yorum
-
Şıklar:FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkim mesela?
A)Sen
B)Ben
C)Eren
D)Mutimar
E)Hepimiz
Cevap veriyorum B şıkkı
Daha doğrusu B şıkkıydı komisyon zararına reverse oldum. Düşerse çok koymaz da trende oynarken treni kaçırırsam bu sefer kendimi forumdan aşağı atarım diye geri döndüm.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
eyide formdan kendini atmaya ne hacet ki düşmez kalkmaz bir Allah insan yanılabilirporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkomisyon zararına reverse oldum. Düşerse çok koymaz da trende oynarken treni kaçırırsam bu sefer kendimi forumdan aşağı atarım diye geri döndüm.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Euro Bölgesi'nde borç krizindeki ülkelerin CDS´leri düştü
Portekiz´in 5 yıllık CDS´leri 12 baz puan düşüşle 673 baz puana, Yunanistan CDS´leri de 43 baz puan düşüşle 1400 baz puana geriledi...
5 yıl vadeli İspanya CDS´leri 7 baz puan geriledi ve 248 baz puana indi.
İrlanda'nın 5 yıl vadeli CDS´leri de 10 baz puan düştü ve 665 baz puan oldu..Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
poritino diyeceğim de kendisi yazmış zaten ;)FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkim mesela?
Yorum
-
Ulukartal Görünüm pozitif
Güne yükselişe başlayan endeks30 kontratları kritik seviye olan 75,500 üzerine çıkarak görünümünü pozitife çevirdikten sonra 76,325'e kadar yükseldi. Güniçi indikatörlerin de pozitif görünümü teyid etmiş olmasıyla 77,000 seviyelerine doğru yükselişin devamı beklenebilir. Pozitif görünümün devamı için ise 75,500 üzerinde kalmaya devam etmesi gerekiyor. Bu seviye long pozisyonlar için stoploss olarak takip edilebilir.
Destek:76,000-75,500 Direnç:76,450-77,275Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Eyvallah Volvo, ben de buraya böyle renk katmaya çalışıyorum. Teknik birşeyler yazmaya çalışsam aynı düşünceleri taşımaya devam eder misin bilememVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPoritino bu arada eklemek istiyorum.
Senin müthiş zeki olduğunu düşünüyor ve hissediyorum. Olağanüstü bir espri kabiliyetin var.Ve bence bu bir zekilik göstergesi.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Babamın bir lafını hatırlattın bu arada:VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPoritino bu arada eklemek istiyorum.
Senin müthiş zeki olduğunu düşünüyor ve hissediyorum. Olağanüstü bir espri kabiliyetin var.Ve bence bu bir zekilik göstergesi.
"oğlum çok zekisin ama hiç akıllı değilsin" der...Burada yaptığım tradeler de haklı olduğunu gösteriyor.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum