Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
cayycayycayycayycayy çok makbule geçti fikret abi dilimiz damağımız kurumuştu
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
takviye yaptık ya sn porintino abimin gözünden kaçmıştır belkide
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Cevap veriyorum B şıkkı Daha doğrusu B şıkkıydı komisyon zararına reverse oldum. Düşerse çok koymaz da trende oynarken treni kaçırırsam bu sefer kendimi forumdan aşağı atarım diye geri döndüm.
76,375 den KISA açtım
az miktarda !!!... yakın stoplu,
Bu arada "Sn" demeyi bırakır mısın? Sn poritino da nedir öyle
kardeş desem benim için daha iyi bi ara formun birin de demiştim baya azar işttim bilemiyorum ben den büyükmüsünüz abi desem de olur benim yaş 47 size yakışanı söyleyeyim nasıl isterseniz...
350 puan cebe koydun bile mutimarım. tebriklerrrrr....
Teşekkürler abi,
sizden ögrendiklerimizi ve tecrübenizden az çok yararlandıklarımızı kör/topal uygulamaya calısıyoruz işte
bugün etti 1200 puan
asıl 63.5XX lere tutunamayım 61.3XX ve altı kapanış olsa o zaman vuracagız volayi ama bugün için ihtimal vermiyorum, bu kadar kar bana yeter zaten....
pardon 1400 puan olmuşuzzz beeeeeee:081::081::081:
Çaylar benden olsun bu seferde cayycayycayycayycayycayycayycayycayycayycayycayyca yycayycayycayycayycayycayycayycayycayycayycayy
DİKKAT EDİN FAZLA ÇAY SÖYLEDİM !!!............ BU DOST MECLİSİNDEKİ TATLI MUHABBETİ DUYUP DA GELEN OLUR DİYE ;););)
cayycayycayycayycayycayycayycayycayycayycayycayyca yycayycayycayycayycayycayycayycayycayycayycayy DİKKAT EDİN FAZLA ÇAY SÖYLEDİM !!!...........BU DOST MECLİSİNDEKİ TATLI MUHABBETİ DUYUP DA GELEN OLUR DİYE
kalabalık olursa çok muhabbet tez ayrılık getirir diye korkuyormusunuz
kalabalık olursa çok muhabbet tez ayrılık getirir diye korkuyormusunuz
ASLA , bu meclis diğer bagzı yerler gibi insanı yanıltmak için kurulmuş bir yer değil!!!....
dostluk var gerçekten, paylaşım var, ben bile bu kadar işimin arasında buraya iki satır yazı yazmaya çalışıyorum, neden mi?
ben acemiyim ama ustalarım bana hata yapacagım zaman ikaz da bulunuyorlar, yada en basidin den onları dinleyerek birşeyler ögrenmeye çalışıyorum, halen teknik analiz konusunda çok kötüyüm !!! bazen 1 -2 hisse senedi buluyoırum ama ona da şans diyorum( öyle degilmi volvo abi )
Fikret abimin yeri başka bende zaten,
ya daha ismini sayamayacagım o kadar çok kişi varki, volvo,fnt,karınca06,yemekci, daroka,efe_09,poritino,taka,tekressaam64,efekent,r adyolog,culex,simurg,narada, bazen zaman zaman bikmisbroker,gurme v.b..
Kısacası ben burayı çok seviyorum, pozum olmasada paarm olmasada burada olmaya devam ediyorum ve edeceğim de :081::081::081:
BU ARADA YAZMADIĞIM KALDIMI ?..... VARSA PARMAK KALDIRSINLARRR.....
Şakası bir yana bana birşeyler ögretip de ismini unuttugum her kim varsa özür dilerim ve hepinize TEŞEKKÜR EDERİM !!!.....
bu meclis diğer bazı yerler gibi insanı yanıltmak için kurulmuş bir yer değil!!!.... dostluk var gerçekten, paylaşım var, ben bile bu kadar işimin arasında buraya iki satır yazı yazmaya çalışıyorum, neden mi?
Kısacası ben burayı çok seviyorum, pozum olmasada param olmasada burada olmaya devam ediyorum ve edeceğim hepinize TEŞEKKÜR EDERİM !!!.....
ben kendime o kadar kızıyorum ki seneler önce kaydolduğum halde bu topiği nasıl atlamışım belki de ben vob la tanışalı aklıma geldi geç oldu inşaalla dirliğimizi birliğimizi bozmaz rabbim
bu arada çayları dağıtmış 14:11 den beri fikret abimin sesi çıkmıyor hayr olsun inşaallah
Yorum