Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • VOLVO
    indikatör
    • 30 Nisan 2009
    • 1448

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Babamın bir lafını hatırlattın bu arada:

"oğlum çok zekisin ama hiç akıllı değilsin" der...Burada yaptığım tradeler de haklı olduğunu gösteriyor.
    Baban daha iyi tanıyordur elbetde seni

Yorum

• eren@
      Tecrübeli
      • 24 Nisan 2008
      • 2344

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      cayycayycayycayycayy
      cayycayycayycayycayy çok makbule geçti fikret abi dilimiz damağımız kurumuştu
      Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• poritino
        Çalışkan
        • 04 Mayıs 2009
        • 2005

cayycayycayycayycayy
        Ortamda 10 kişi var...5 bardak çay yakışıyor mu sana?

Şu an 10 kullanıcı var. (10 üye ve 0 konuk)
        Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• eren@
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2008
          • 2344

Ortamda 10 kişi var
          takviye yaptık ya sn porintino abimin gözünden kaçmıştır belkide
          Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• VOLVO
            indikatör
            • 30 Nisan 2009
            • 1448

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            wouvvv bak bu da güzeldi

Yorum

• mutimar
              Bağımlı
              • 12 Mart 2009
              • 1356

Şıklar:
              A)Sen
              B)Ben
              C)Eren
              D)Mutimar
              E)Hepimiz

Cevap veriyorum B şıkkı Daha doğrusu B şıkkıydı komisyon zararına reverse oldum. Düşerse çok koymaz da trende oynarken treni kaçırırsam bu sefer kendimi forumdan aşağı atarım diye geri döndüm.
              76,375 den KISA açtım
              az miktarda !!!... yakın stoplu,
              Tırsık VOB'cu...

Yorum

• VOLVO
                indikatör
                • 30 Nisan 2009
                • 1448

350 puan cebe koydun bile mutimarım. tebriklerrrrr....

Yorum

• poritino
                  Çalışkan
                  • 04 Mayıs 2009
                  • 2005

cayycayycayycayycayy çok makbule geçti fikret abi dilimiz damağımız kurumuştu
                  Ortamda 10 kişi var...5 bardak çay yakışıyor mu sana?

Şu an 10 kullanıcı var. (10 üye ve 0 konuk)
                  VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  wouvvv bak bu da güzeldi
                  Resmen gole giden adamın ayağından topu almaktır seninkisi Süper inceydi vallaaa..Sen deyince hemen senin çayları da saydım

Helal olsun...

Bu arada "Sn" demeyi bırakır mısın? Sn poritino da nedir öyle
                  Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• eren@
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2008
                    • 2344

Bu arada "Sn" demeyi bırakır mısın? Sn poritino da nedir öyle
                    kardeş desem benim için daha iyi bi ara formun birin de demiştim baya azar işttim bilemiyorum ben den büyükmüsünüz abi desem de olur benim yaş 47 size yakışanı söyleyeyim nasıl isterseniz...

Yorum

• mutimar
                      Bağımlı
                      • 12 Mart 2009
                      • 1356

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      350 puan cebe koydun bile mutimarım. tebriklerrrrr....
                      Teşekkürler abi,
                      sizden ögrendiklerimizi ve tecrübenizden az çok yararlandıklarımızı kör/topal uygulamaya calısıyoruz işte
                      bugün etti 1200 puan
                      asıl 63.5XX lere tutunamayım 61.3XX ve altı kapanış olsa o zaman vuracagız volayi ama bugün için ihtimal vermiyorum, bu kadar kar bana yeter zaten....
                      pardon 1400 puan olmuşuzzz beeeeeee:081::081::081:
                      Çaylar benden olsun bu seferde cayycayycayycayycayycayycayycayycayycayycayycayyca yycayycayycayycayycayycayycayycayycayycayycayy

DİKKAT EDİN FAZLA ÇAY SÖYLEDİM !!!............ BU DOST MECLİSİNDEKİ TATLI MUHABBETİ DUYUP DA GELEN OLUR DİYE ;););)
                      Tırsık VOB'cu...

Yorum

• eren@
                        Tecrübeli
                        • 24 Nisan 2008
                        • 2344

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        cayycayycayycayycayycayycayycayycayycayycayycayyca yycayycayycayycayycayycayycayycayycayycayycayy
                        DİKKAT EDİN FAZLA ÇAY SÖYLEDİM !!!...........BU DOST MECLİSİNDEKİ TATLI MUHABBETİ DUYUP DA GELEN OLUR DİYE
                        kalabalık olursa çok muhabbet tez ayrılık getirir diye korkuyormusunuz

Yorum

• VOLVO
                          indikatör
                          • 30 Nisan 2009
                          • 1448

yok ya. burası dolsa taşsa 15 kişi olur. biz bizeyiz burada. mesela ben yazmayacaktım belli süre ama tekrar dayanamadım yazdım.

dabi dabi diyelim hep birlikte :-)

Yorum

• mutimar
                            Bağımlı
                            • 12 Mart 2009
                            • 1356

adam gibi site adam gibi topik !!!!

kalabalık olursa çok muhabbet tez ayrılık getirir diye korkuyormusunuz
                            ASLA , bu meclis diğer bagzı yerler gibi insanı yanıltmak için kurulmuş bir yer değil!!!....
                            dostluk var gerçekten, paylaşım var, ben bile bu kadar işimin arasında buraya iki satır yazı yazmaya çalışıyorum, neden mi?

ben acemiyim ama ustalarım bana hata yapacagım zaman ikaz da bulunuyorlar, yada en basidin den onları dinleyerek birşeyler ögrenmeye çalışıyorum, halen teknik analiz konusunda çok kötüyüm !!! bazen 1 -2 hisse senedi buluyoırum ama ona da şans diyorum( öyle degilmi volvo abi )

Fikret abimin yeri başka bende zaten,
                            ya daha ismini sayamayacagım o kadar çok kişi varki, volvo,fnt,karınca06,yemekci, daroka,efe_09,poritino,taka,tekressaam64,efekent,r adyolog,culex,simurg,narada, bazen zaman zaman bikmisbroker,gurme v.b..

Kısacası ben burayı çok seviyorum, pozum olmasada paarm olmasada burada olmaya devam ediyorum ve edeceğim de :081::081::081:

BU ARADA YAZMADIĞIM KALDIMI ?..... VARSA PARMAK KALDIRSINLARRR.....

Şakası bir yana bana birşeyler ögretip de ismini unuttugum her kim varsa özür dilerim ve hepinize TEŞEKKÜR EDERİM !!!.....
                            Tırsık VOB'cu...

Yorum

• eren@
                              Tecrübeli
                              • 24 Nisan 2008
                              • 2344

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              bu meclis diğer bazı yerler gibi insanı yanıltmak için kurulmuş bir yer değil!!!....
                              dostluk var gerçekten, paylaşım var, ben bile bu kadar işimin arasında buraya iki satır yazı yazmaya çalışıyorum, neden mi?
                              Kısacası ben burayı çok seviyorum, pozum olmasada param olmasada burada olmaya devam ediyorum ve edeceğim hepinize TEŞEKKÜR EDERİM !!!.....
                              ben kendime o kadar kızıyorum ki seneler önce kaydolduğum halde bu topiği nasıl atlamışım belki de ben vob la tanışalı aklıma geldi geç oldu inşaalla dirliğimizi birliğimizi bozmaz rabbim

Yorum

• eren@
                                Tecrübeli
                                • 24 Nisan 2008
                                • 2344

cayycayycayycayycayy
                                bu arada çayları dağıtmış 14:11 den beri fikret abimin sesi çıkmıyor hayr olsun inşaallah

Yorum

Working...
                                X

Debug Information