Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    spot dünkü gibi pis bir yerde kapandı.
    yarın aşağı açması şart oldu.
    Senin bu yazını okumadan önce strese dayanamayıp 77200 den flat oldum... Dow gevşediğinde 76600 e dokunup hızlıca geri alsalardı içim rahat olacaktı ama bu şekilde çok zorladılar sanki.

Geceyi atlatırsak yarın yarın 200-300 puan yukarısı demeden alırım
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• VOLVO
      indikatör
      • 30 Nisan 2009
      • 1448

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Oyle olsun barı
      Çok kibarsın Hasan Abi

Bize iltifat eder diye düşünürken öyle olsun diye yazıyor

hadi herkese iyi akşamlar.

Yorum

• poritino
        Çalışkan
        • 04 Mayıs 2009
        • 2005

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Çok kibarsın Hasan Abi

Bize iltifat eder diye düşünürken öyle olsun diye yazıyor

hadi herkese iyi akşamlar.

"alacağın olsun"dan "öyle olsun" a yükseltmiş adam...sana da yaranılmıyor

Herkese iyi akşamlar
        Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• VOLVO
          indikatör
          • 30 Nisan 2009
          • 1448

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          "alacağın olsun"dan "öyle olsun" a yükseltmiş adam...sana da yaranılmıyor

Herkese iyi akşamlar
          Bugün herkesin keyfi yerindeydi. Demek ki yarın façamızın alınacağı gündür. Pala şımarmamıza izin vermez.

Yorum

• poritino
            Çalışkan
            • 04 Mayıs 2009
            • 2005

Bugün herkesin keyfi yerindeydi. Demek ki yarın façamızın alınacağı gündür. Pala şımarmamıza izin vermez.
            Ben flatim kendi adına konuş...

Yorum

• FNT
              KARAKARTAL
              • 29 Mart 2008
              • 4754

keşke şort giyseydin, hava ısındı.

Yorum

• poritino
                Çalışkan
                • 04 Mayıs 2009
                • 2005

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                keşke şort giyseydin, hava ısındı.
                Nasil yani? Daha secime kadar hayaldi gercek oldu demiyecek miyiz?kalmis surada 8 is gunu zaten abi.

Yorum

• VOLVO
                  indikatör
                  • 30 Nisan 2009
                  • 1448

Ahhha sen flatdin doğru. Yapacak birşey yok.Dabi dabi olacağı günleri beklicez artık.Nasılsa 94'den flat olacağız.

Yorum

• VOLVO
                    indikatör
                    • 30 Nisan 2009
                    • 1448

Ahhha sen flatdin doğru. Yapacak birşey yok.Dabi dabi olacağı günleri beklicez artık.Nasılsa 94'den flat olacağız.
                    Dow , SP süper kapadı.Buna rağmen düşersek artık art niyet arayacağım.k24k24

Yorum

• poritino
                      Çalışkan
                      • 04 Mayıs 2009
                      • 2005

Dow , SP süper kapadı.Buna rağmen düşersek artık art niyet arayacağım.k24k24
                      Gün sonu anlamında konuşuyorsan yarın 78 lerin üstü sürpriz olmaz bana.

Ama güniçi anlamında dersen sabah ola hayrola

Yorum

• VOLVO
                        indikatör
                        • 30 Nisan 2009
                        • 1448

Gün sonu anlamında konuşuyorsan yarın 78 lerin üstü sürpriz olmaz bana.

Ama güniçi anlamında dersen sabah ola hayrola
                        Tabii şimdi maldayız ya insanın aklı hinliğe çalışıyor. Şöyleki, bugün yükselişe inanmayıp short kovalayan bir sürü insan vardı. Ya da hisse almayan.Şimdi yarın yükseliş süsü verip çok güzel mal çakabilirler isterlerse.

Bu kadar hain olabilirlermi ,yarın görürüz

Gerçi benim için fark eden birşey yok. 61500'de de vardım 65000'de de

Yorum

• poritino
                          Çalışkan
                          • 04 Mayıs 2009
                          • 2005

Tabii şimdi maldayız ya insanın aklı hinliğe çalışıyor. Şöyleki, bugün yükselişe inanmayıp short kovalayan bir sürü insan vardı. Ya da hisse almayan.Şimdi yarın yükseliş süsü verip çok güzel mal çakabilirler isterlerse.

Bu kadar hain olabilirlermi ,yarın görürüz

Gerçi benim için fark eden birşey yok. 61500'de de vardım 65000'de de
                          Tehlike bölgesinden şimdilik uzaklaştık ya salla gerisini .
                          Ama şu var ki dün ki 75900 altı kapanış sürpriz bir savurmaydı bence.
                          Bugün aslında 75900 den 77 lere gelmiş gibi düşünmek lazım.

Ama tekrar altına iner de kapatırsa o zaman bu söylediklerim yalan olur o zaman savrulma değil de tepkiymiş deriz. Badem oluruz.

iyigeceler hadi.

Yorum

• eren@
                            Tecrübeli
                            • 24 Nisan 2008
                            • 2344

selamun aleyküm hayırlı bereketli bir gün dileğimle
                            Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
                              Tecrübeli
                              • 24 Nisan 2008
                              • 2344

İMKB Bugün İçin Beklenti :N. Nuri SEVGEN

İMKB30 spot endeks için 200 günlük üssel hareketli ortalamasının geçtiği seviye olan 79250 seviyesini tekrar yukarı yönde geçmeyi başaramayarak ve bir süredir bültenlerimde de özellikle vurguladığım hedef seviye olan 75000 seviyesinin de altına önceki gün geriledi. Ancak dün yurtdışı piyasalardaki olumlu dalganın ve sert düşüşün yarattığı tepki ihtiyacının etkisiyle dün %2,83’lük sert bir yükseliş yaptı. Önceki işlem günlerine göre belirgin bir hacim artışı ile yaşanan dünkü yükselişin sürmesi kısa vadeli düşen kanal üst bandı seviyesi olan 77000’in üzerinde kalınması ile teknik olarak kalıcı olacak. Böyle bir durumda İMKB30 spot endeks daha önce üzerinde kalmayı başaramadığı ve şu anda önemli direnç seviyesi olan 200 günlük üssel hareketli ortalama seviye olan 79000’e yönelecektir.

Diğer yandan bugün 77000 direnç bölgesini geçmeyi başaramayarak İMKB30 spot endeksin geri çekilmesi durumunda hedefi düşen kanal alt bandı olan 73000 seviyesi olabileceğinden dikkatle takip edilmelidir.
                              Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• yemekçi
                                Gurme
                                • 22 Mart 2009
                                • 3314

Gunaydın dostlar
                                Kapitalizmin zor sınavı
                                Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

Working...
                                X

Debug Information