Aminnnn....
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ben olayı çözdüm..Palalardan birisi long taşıyor. Diğer pala ile aralarında anlaştı bunlar. "Aman" diyor kısacı palaya "76 altında MC ye sokma ne yaparsan yap".
MC den sonra bu gevşemenin sebebi başka ne olur ki?
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
grafik te devamın da ne olması gerek
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
umarım şöyle bir durum vardır. Hani genelde biz yerli yatırımcılar piyasanın döndüğünü 5000 puan yükselişten sonra ikna oluyor ya da tam tersi düşerken de ancak öyle ikna ediliyoruz ya, işte böyle bir yükseliş başlangıçı olsun artık bu.
cümle karışık farkındayım
Yorum
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterumarım şöyle bir durum vardır. Hani genelde biz yerli yatırımcılar piyasanın döndüğünü 5000 puan yükselişten sonra ikna oluyor ya da tam tersi düşerken de ancak öyle ikna ediliyoruz ya, işte böyle bir yükseliş başlangıçı olsun artık bu.
cümle karışık farkındayım
Cümle anlaşıldı
En azından diğer günlerden farklı bir hareket yapmış olması da umut verici...
Temkinli izlemeye devamSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Demiştim zekisin diyeporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCümle anlaşıldı
En azından diğer günlerden farklı bir hareket yapmış olması da umut verici...
Temkinli izlemeye devam
5 Çay olayı nazar boncuğu olsun ama 
Şimdi yurtdışı çoşmuşken bu iyi hareketlerin olması çok önemli değil tabii. Hani kötü günde görelim gerçek dostlarımızı derler ya, işte o zaman belli olur dönüş olup olmadığı. :081:
Yorum
-
Ama geldik asıl kritik yerlere..Buranın üstüne de atar da kaparsa çaylar benden bu sefer...VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDemiştim zekisin diye
5 Çay olayı nazar boncuğu olsun ama 
Şimdi yurtdışı çoşmuşken bu iyi hareketlerin olması çok önemli değil tabii. Hani kötü günde görelim gerçek dostlarımızı derler ya, işte o zaman belli olur dönüş olup olmadığı. :081:Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
iyi iyi .böylesi daha güzel;);)poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDiğer forumun da nabzını yokluyorum da hala yükselişe inanan yok. Psikolojileri dağıtmış pala.
Yorum
Yorum