Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
faydan tabiki oluyor sayın daroka!!!...
teşekkürler
yanlız 2 haftadır yoktum ve kısa poz açmadım ama hisse tarafında riskli gördüğüm senetleri sattım ve iyiki satmışım, örnegin brisa v.b. !!!!...................
piyasalar iki haftadır çok kötü bilmediğimiz bişeyler oluyor sanırım ama ne olduğunu anlayamıyoruz.....
ky dostu murat doğanaydan haberi olan var mı? ne zaman piyasalar kötüye gitse ky için uyarıları olurdu...
artık yazmadığını biliyorum ama kendi sitesi kapanmadan önce en son buraya yazardı....
onu tanıyan arkadaşlar olduğunu bildiğim için (volvo, yemekçi vs) ayrıca zamanında desteklediği arkadaşlar olduğunu bildiğim için (karınca ve efeydi sanırım).......
piyasalar hakkında onun yorumlarını bize iletme şansı olan bir arkadaş olursa sevinirim.....
61.900 demiştim, beklediğim gibi hareket etmemişti 2. seans açılışında, demek ki onu da yapacaklar, artık pazartesi ilk seans mı yaparlar, bugün kapanışa doğru mu bilmem.
Yorum