Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Takaslar işe yarıyormu bilmiyorum ama ben yinede fotoğrafı asayım buraya
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
ya fikret abi kurtul şu illet cigara dan sağlığına da mı acımıyon be abi
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
ara sıra buraya da atsa sn efekent ne güzel olur değilmi
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı
ben bir tane daha içip geleyim. 77.150'ye sahip olun ;)
abi yapamıyacağımız sorumluluk verme lütfen altında kalıp ezilecem
Pala diyor ki; "Hele spot kapansın, mal almadan yukarı çizerim, spot nasıl olsa beni takip eder, onların da işine gelir, gap ile açarız, gap ile gideriz."
çok sevdi ayrılamıyor abi söz nişan bişiler yapsakmı ne dersin
62 512 seviyelerinden gelen tepki alımları hacimli oldu. Kısa vadeli göstergelerde toparlanma belirtileri görülmekte ancak henüz yukarı hareketler için yeteri kadar güçlü görülmemekte. Hareketin güçlenmesi bakımından 63 300 üzeri kapanışlar yapılması gerekmekte. 62 400 kesin stoploss seviyesi
Yorum