Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • FNT
    KARAKARTAL
    • 29 Mart 2008
    • 4754

Pozitif uyumsuzluk had safhada, patlarsa çok yukarıları hedefleyecek...

Yorum

• ayhan1968
      Yeni Üye
      • 11 Kasım 2010
      • 38

iyi akşamlar

Yorum

• EFE_09
        Tecrübeli
        • 14 Mayıs 2009
        • 1078

Dostlar iyi aksamlar cuma gununde aboneligim bittigi icin paylasimda bulunamadim yarininsallah zamanim olursa veri aboneligimi guncelleyecegim
        Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• FNT
          KARAKARTAL
          • 29 Mart 2008
          • 4754

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Dostlar iyi aksamlar cuma gununde aboneligim bittigi icin paylasimda bulunamadim yarininsallah zamanim olursa veri aboneligimi guncelleyecegim
          sen kodları gönder, ben bakarım be ya!

Yorum

• EFE_09
            Tecrübeli
            • 14 Mayıs 2009
            • 1078

Az önce veri aboneliğini yeniledim Amtriks kendini geliştirmiş ben yarın gündüz açarlar diyordum online anında abonelik yenilendi..

en son ne demişiz...

Son yazdığımızdan bu yana değişen bir şey yok.. aşağı devam..Long yok mümkün olduğu yerden şort ve kar al...

67.593 yukarı geçmeden long olmam.....

İMKB için 64.503 VOB için 78.550 önemli destekler..buraların kırılması halinde aşağı sert hareketler olabilir..

İMKB için 66.551 vob için 82.150 önemli direnç..buranın yukarı kırılmasında 84.525 kadar tepki olabilir..
            Dostlar aslında yukrıdaki rakamlar banttır benim için nereye kırılırsa o yne gider..iki bant arasında uzun vadeli poz tutmam
            değişen bir durum yok..78.550 alt bandın kırılması ile o yöne hareket başladı..yukarıda şortlar için stoploss İMKB için 66.895 dir artık..

66.895 geçilmeden asla long olmam...mümkün olan yerden şort ve kar al..

Biraz iddialı olabiir ama atmasyon diyelim..henüz erken ama İMKB için 58.068 Vob için 70.325 cebimizde dursun..buralarda long denemesi yapabilirim..

son pembe sinyal yanılttı...son durum..

Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• EFE_09
              Tecrübeli
              • 14 Mayıs 2009
              • 1078

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              sen kodları gönder, ben bakarım be ya!
              Fikret abi hangi kodu göndereyim yalan yanlışlarla dolu hepsi..işin açıkçası bu aralar hiç dersime çalışmıyorum..bazı yazdığım formüllerin mantığını unutmuşum ..düzeltmek içinde uğraşamıyorum bu aralar.şimdilik istikrarlı gördüğüm 1-2 grafikle işlem yapıyorum...Car detailing daha hoşuma gidiyorbu aralar kafa dağıtmak için birebir tavsiye ederim

Yorum

• EFE_09
                Tecrübeli
                • 14 Mayıs 2009
                • 1078

Dostlar i uzun vadeli analiz ve yorum yapmıyorum yarını görebilmek benim için yeterli ..ayrıca benim analizmide dip tahmini dip ve tepe den trene binmek de yoktur..bunları belirtmek istedim stratejim tek yönlüdür..

yani benim için iki poz vardır şu an için şort ve flat..flat kalabilmekde benim için poz.dur

bunları şu yüzden yazdım diğer forumlarda/topiklerde değerli üstadların rakamlar ve uzn vaddeli analizleri vardır..bazı rakamlarımız örtüşebilir ama anlatmak istediklerimiz farkl olabilir..

Yorum

• poritino
                  Çalışkan
                  • 04 Mayıs 2009
                  • 2005

poritino nerede yahu? mutimar da olur, bari yazarlardı 2-3 kelime...
                  Yazsak da okumuyon be abi dedik ya o kadar, oglen helsinki'ye gidiyorum diye...
                  Vob bir sure size emanet... Longlarim bekliyor.
                  Bu arada burasi nasil memleketse saat olmus 10 ama gunes hala batmadi
                  Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
                    Çalışkan
                    • 04 Mayıs 2009
                    • 2005

Bugun yazilanlari okudum da,bugunun gunduz nobetcisi fikret abi olmus.durdun durdun muhabbet etmek icin benim olmadigim gunu buldun yani
                    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• FNT
                      KARAKARTAL
                      • 29 Mart 2008
                      • 4754

yurtdışına çıkacağını okumuştum da,
                      yazmayacağını düşünmedim.

mutimar da kayıp, ona ceza keseceğim. hele bir ortaya çıksın.

Yorum

• poritino
                        Çalışkan
                        • 04 Mayıs 2009
                        • 2005

yurtdışına çıkacağını okumuştum da,
                        yazmayacağını düşünmedim.

mutimar da kayıp, ona ceza keseceğim. hele bir ortaya çıksın.
                        Mutimarin da yogun donemiydi diye hatirliyorum.1-2 haftaligina veda etmisti...
                        Bugun formundaymissin abi... Tebrikler
                        Ben yatayim...iyigeceler

Yorum

• FNT
                          KARAKARTAL
                          • 29 Mart 2008
                          • 4754

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Mutimarin da yogun donemiydi diye hatirliyorum.1-2 haftaligina veda etmisti...
                          Bugun formundaymissin abi... Tebrikler
                          Ben yatayim...iyigeceler
                          iyi geceler.
                          güneş batmadan uyuyacaksın herhalde

Yorum

• mutimar
                            Bağımlı
                            • 12 Mart 2009
                            • 1356

fİKRET ABİMMMMM

poritino nerede yahu? mutimar da olur, bari yazarlardı 2-3 kelime...
                            Abim günydın. ben işlerim nedeni ile 2 hafta piyasalara ara verdim diye yazmıştım. YOGUNUM HEMDE ÇOK YOGUN .....
                            MÜFETTİŞ VAR TEFTİŞTEYİZ !!!... 29 MAYISTAN İTİBREN ABİLERİMİ VE ARKADAŞLARIMI ÖZLEDİM VE TEKRAR BU GÜZEL İNSANLARIN OLDUĞU YERDE OLMAYA BAŞLAYACAĞIMMMM.......

not: ABİ CEZA KESECEKMİŞSİN !!!!.... SENDEN GELEN BAŞIM GÖZÜM ÜSTÜNE DERLER YA TAM UYDU. SENİN CANIN SAGOLSUN........:040::040:

eLLERİNDEN ÖPERİM ABİM........
                            Tırsık VOB'cu...

Yorum

• eren@
                              Tecrübeli
                              • 24 Nisan 2008
                              • 2344

selamun aleyküm berketli bir gün dileğimle
                              Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
                                Tecrübeli
                                • 24 Nisan 2008
                                • 2344

Yatırım Finansman Bugün
                                kontratın 77.500 seviyesinin üzerinde açılması halinde tekrar "al-sat" amaçlı olarak "long" pozisyon alınabileceğini düşünüyoruz. Kısa vadeli teknik göstergeleri aşırı-satım seviyesinde olan kontratta şu aşamada "short" pozisyon açmayı riskli buluyoruz.
                                Destek: 76.650-76.000 // Dirençler: 78.000-78.650
                                Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

Working...
                                X

Debug Information