Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • taka
    Kıdemli
    • 22 Eylül 2009
    • 3774

burada ky olduğuna kimse beni inandıramaz.
    ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• yemekçi
      Gurme
      • 22 Mart 2009
      • 3314

30 dakkalik graf
      bir dakkada büyük bir ihtimal yüklü bir poz
      stoplosu çalışmış ve pasıftaki alışlar çalışmış

Uploaded with ImageShack.us
      Kapitalizmin zor sınavı
      Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• EFE_09
        Tecrübeli
        • 14 Mayıs 2009
        • 1078

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        30 dakkalik graf
        bir dakkada büyük bir ihtimal yüklü bir poz
        stoplosu çalışmış ve pasıftaki alışlar çalışmış

Uploaded with ImageShack.us
        Nefret ediyorum piyasanın bu sığlığından..böyle barmı olur.ne teknik dinler..ne piyasa...İMKB nin bu işe el atması lazım öncelikle
        Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• eren@
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2008
          • 2344

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Aslında yeni vadeye long taşımak istiyorlarsa bugün de ilk seans aşağı çekmeleri mantıklı olur.
          şimdilik sizin tahmininiz işliyor devamın da nasıl bir oyun düşüncesin de acaba
          Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
            Tecrübeli
            • 24 Nisan 2008
            • 2344

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Nefret ediyorum piyasanın bu sığlığından.
            .böyle barmı olur. ne teknik dinler.. ne piyasa...
            İMKB nin bu işe el atması lazım öncelikle
            EFE_09 kardeş ne güzel söylüyorsun da adamların işi gücü dala vere açıkcası ben yetkilerden cesur bi karar bekleyemiyorum
            Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• poritino
              Çalışkan
              • 04 Mayıs 2009
              • 2005

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              şimdilik sizin tahmininiz işliyor devamın da nasıl bir oyun düşüncesin de acaba
              Benim tahmin tutmadı ki Benim mesajda her iki yöne de gidebileceğine dair kafamın karışıklığını belirtmiştim.

Şimdi şöyle bir durum var: haziranla arada makas geniş...KY için shortları taşımak kolay şu anda.

Bence öğleden sonra haziran 85200 üzerine atmalı...Nisan da en az 84600 leri görmeli ki shortcular sıkışsın longcular da long umutlarını koruyarak yeni 500 puan yukarıdan longlarını taşısınlar...

Aşağı basarlarsa çok feci terse geleceğimdir...

Ekleme: Yorumlarımın genelde psikolojik olduğunu unutma sevgili Eren...Üstadları izleyip disiplinli trade etmek en dogrusu.
              Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• eren@
                Tecrübeli
                • 24 Nisan 2008
                • 2344

Ekleme: Yorumlarımın genelde psikolojik olduğunu unutma sevgili Eren...Üstadları izleyip disiplinli trade etmek en dogrusu.
                ustaları izlemeyi tabiiki uslup edindim ...
                ama siz de benim ustam sınız bunu da göz ardı etmeyin lütfen

Yorum

• eren@
                  Tecrübeli
                  • 24 Nisan 2008
                  • 2344

Ulukartal Kapital Gün İçi VOB Yorum‏ Vade sonu sebebiyle oluşan dalgalı hareketler normal
                  83,800 seviyelerini gördükten sonra satışların gelmesiyle zayıflayan endeks30 kontratları 83,000 seviyelerinde seyrediyor. Vade sonlarında oluşan yüksek volatilite geleneği devam etmekte. Buna bağlı olarak görülen en düşük seviye 81,250 olarak gerçekleşirken bunu vade sonu hareketlerine göre normal buluyoruz. 83,000 desteği altında aşağıda 82,500-82,000 seviyelerine gevşeme olasılığı oluşmakta. Yukarıda 83,800-84,250 seviyelerini ise direnç olarak takip ediyoruz.

Destek:82,500-82,000 Direnç:83,800-84,250

Yorum

• culex
                    Tecrübeli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 908

yukarıda 650 aşağıda 325
                    .

Yorum

• poritino
                      Çalışkan
                      • 04 Mayıs 2009
                      • 2005

Bugün şu ana kadar 7 bin cıvarı poz taşınmış ki bu durumda bu vadenin başında yukarı ralli malli olayları benim için çok uzak ihtimal gözüküyor. Amcalar yeni vadeye 82-83500 arasında 130bin cıvarı poz taşıdılar. Bu da bana yeni vadede hem 78 leri hem 90 ları göreceğimizin sinyalini veriyor.

Bakalım gün sonunda daha net fikrimiz olur...Ama asla en net fikrimiz olmaz

Herkese bol kazanclar
                      Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
                        Çalışkan
                        • 04 Mayıs 2009
                        • 2005

Sevgili Eren ne kadar zamandır VOBdasın ve poz taşıyor musun bilemem ama hiç vade sonu izlemediysen dikkatli ol derim. Vade sonlarında çalkalamanın, volatilitenin alası oluyor. Terste kalanın feci canı yanar böyle günlerde.

Yorum

• eren@
                          Tecrübeli
                          • 24 Nisan 2008
                          • 2344

Sevgili Eren ne kadar zamandır VOBdasın ve poz taşıyor musun bilemem ama hiç vade sonu izlemediysen dikkatli ol derim. Vade sonlarında çalkalamanın, volatilitenin alası oluyor. Terste kalanın feci canı yanar böyle günlerde.

kardeş bu vadeyle şimdilik işim yok hatırlattığın için de teşekür ederim

Yorum

• yemekçi
                            Gurme
                            • 22 Mart 2009
                            • 3314

Fırtına öncesi sessizlik
                            yakında hortum patlar
                            Kapitalizmin zor sınavı
                            Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
                              Gurme
                              • 22 Mart 2009
                              • 3314

Bakalım yakalama şansımız olacakmı
                              Kapitalizmin zor sınavı
                              Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
                                Gurme
                                • 22 Mart 2009
                                • 3314

Abd'de 4. Ceyrek istihdam verileri aciklanacak

abd'de tsi 15:30'da 1. Ceyrek istihdam maliyet endeksi aciklanacak. Buna gore bir
                                onceki ceyrekte yuzde 0.4 oraninda artan istihdam maliyetinin bu yilin ilk ceyreginde
                                bir onceki ceyrege gore yuzde 0.5 oraninda arttigi ongoruluyor.
                                Istihdam maliyet endeksi bir onceki ceyrekte yillik bazda ise yuzde 2 oraninda artmisti.

-matriks-
                                Kapitalizmin zor sınavı
                                Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

Working...
                                X

Debug Information