83650 takipteki ilk rakam...bakalım tutacak mı...
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bende boyle düşündüm amaporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAslında yeni vadeye long taşımak istiyorlarsa bugün de ilk seans aşağı çekmeleri mantıklı olur.
Amaaan 2 arada bir deredeyim işte
yinede korkudan kisaları az zararla kapadımKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Sanırım bu dusundugumuzu yapıyorlar...yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende boyle düşündüm ama
yinede korkudan kisaları az zararla kapadımSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Geçen hafta paskalyadan sonra bu işlemleri görünce işte pala diyor insan...Adamlar dışarısı rekorlara koşarken yarım saatte 1000 puan rahatlıkla basıyorlar...
Yemekçi senin adına üzüldüm...
Bugün akşama kadar yeterince poz taşımazlarsa yeni vadede longcuların işi zor demektir.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
nasıpporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterG
Yemekçi senin adına üzüldüm...
.Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Ahhh be Culex ahh be abi...Senin bandların haziran vade oldugunu dusunemedim. Sabahtan beri senin bandlar badem diye dusunuyordum.culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdilik alt bantta tutunduSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
dostlar bugün vadeliden uzak durun.haziran vade için söylüyom.82200 altı saatlik kapanış burayı kerbelaya çevrebilir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Dostlar birara 81250(Nisan) görmüş diyor benim trader programı. Ne zaman gordu nasıl gordu?
Bende de ne şans varsa: Geçen hafta sert dalgalanma olayından sonra artık bandların altlarına alım ustlerine satım giriyordum. Nasılsa ekrandan cok uzaklasmıyorum birşey olursa kapatırım diyordum.
Dun mesela 81650 ye alım girmiştim.
Bugun işlerimden dolayı sallamadım..amcalar 81250 gostermişler...Tühhh be yaaa...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
1 dklık barla direk iniş.azda olsa kontrat işlemler olmuş.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostlar birara 81250(Nisan) görmüş diyor benim trader programı. Ne zaman gordu nasıl gordu?
Bende de ne şans varsa: Geçen hafta sert dalgalanma olayından sonra artık bandların altlarına alım ustlerine satım giriyordum. Nasılsa ekrandan cok uzaklasmıyorum birşey olursa kapatırım diyordum.
Dun mesela 81650 ye alım girmiştim.
Bugun işlerimden dolayı sallamadım..amcalar 81250 gostermişler...Tühhh be yaaa...ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
Yorum