1 er kademe ile bugun 2bin puanlık bir gelirden olmuş birisi olarak ne diye bağırayım sokağa çıkıp:(
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sakin olup nasibim de bu puan ları almak olsaydı alırdım demekten başka çare yokporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1 er kademe ile bugun 2bin puanlık bir gelirden olmuş birisi olarak ne diye bağırayım sokağa çıkıp:(Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
iyi ki sabahtan bugün boşum dedim.öyle yoğun bir gün yaşıyorum ki feleğim şaştı.en son bende 900 long yapmıştım.iş çıkınca 075 kapattım.sonrasında sabahki seviyeleri bulmuşuz.sayın poritino hepimiz yapıyoruz sizin yaptığınızı poza girelim ve hep istediğimiz yönde gitsin stop yakın olsun.o zaman da stoplama ihtimali çok yüksek.stoplayıncada yeniden poza girmek zor oluyor..
Yorum
-
dün sabah yazdığım yorum. sonuç destek çalıştıVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterartık bugün düşsün ama değil mi endeks ? 67400 desteği takip edeceğim önümüzdeki günlerde.
Yorum
-
Her hatamız bir ders oluyor...En güzeli Sn Eren'in dediği gibi nasip değilmiş demek.culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi ki sabahtan bugün boşum dedim.öyle yoğun bir gün yaşıyorum ki feleğim şaştı.en son bende 900 long yapmıştım.iş çıkınca 075 kapattım.sonrasında sabahki seviyeleri bulmuşuz.sayın poritino hepimiz yapıyoruz sizin yaptığınızı poza girelim ve hep istediğimiz yönde gitsin stop yakın olsun.o zaman da stoplama ihtimali çok yüksek.stoplayıncada yeniden poza girmek zor oluyor.
İşin kötü yanı ben bu vadeyi 83500 üstü kapatırız planı yapıyordum. Yani stopumu yakın tutmamam gerekirdi.
Neyse...Dostlar kazansın o da güzel...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Peki bizde sana alkış gönderelimVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün sabah yazdığım yorum. sonuç destek çalıştı

Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
68233 e yakın seviyelerde tutunmayı ya da kapanışı başarırlarsa en kötü yarınki seansta 68673 yakın hedef direncini denerler...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Rica ederim. Grafikler her daim zamanında hizmetinizde...;)yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir alkış da hocamız haketti
tam zamanında gelip yazdı

Yorum
-
benim de elim den dua etmek geliyor. Allah sizden razı olsunsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRica ederim. Grafikler her daim zamanında hizmetinizde...;)Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Yorum
-
Ahanda buraya yazıyorumVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRica ederim hasan abi ve dilaverim
Alkışların daha büyüğü size.
Kahin olup olmadığım haftaya belli olur. almanyam geliyor çarşamba günü.
ahanda size tam tarih. daha ne yapayım ki ?
Çarşamba günü şort yapyorumKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Carsambayı bosver de bugun naaptın?yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAhanda buraya yazıyorum
Çarşamba günü şort yapyorum
))
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
cümleten hayırlı akşam larKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
Yorum