yemekçi Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Güzell sözlerin için teşekkür ederim sevgili dostum..hep beraber yön arıyoruz..poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen flat şekilde izliyorum hala... Biraz daha verirlerse long kovalamayı düşünürüm.
Sevgili Efe bugün de nokta atışı tahminiyle tebrikleri haketti.
rakamlarımızıda öne çekelim ...zurnanın zırt dediği yerdeyiz...
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFalımız aşağı kırmızı çubuk yakmış..bugunkü kapanışdan daha düşük bir rakam yarın olası..ama orada kalıcı olurmu seansda belli olur..
vob 82.410-81.650
İMKB 67.310 Yön hattı...üzerinde yukarı..altında aşağı...
ve sn culexin bandlarıBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Toplam poz sayısı biraz fazlaeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi güzel kardeşte iki vade açık poz sayısı toplam da 229,000 genelde en fazla 220,000 civarı olurdu şidi bakılırsa çok değilmi sizce gerçi 9,000 yeni poz da çok sayılmaz hani
fakat şöyle bişi var
kapanan vadede illaki bira poz kalacak
pazartesi 170.180 bin poz olur mühtemelen
tüm pozlar karşılıklı değil tabii
yoksa nasıl para kazanılacakKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Bu yakın stop olayını beceremedim bi turluyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterToplam poz sayısı biraz fazla
fakat şöyle bişi var
kapanan vadede illaki bira poz kalacak
pazartesi 170.180 bin poz olur mühtemelen
tüm pozlar karşılıklı değil tabii
yoksa nasıl para kazanılacak
illaa ki patlatıyor bu adamlar...
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Adamlar uzmanporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu yakın stop olayını beceremedim bi turlu
illaa ki patlatıyor bu adamlar...
sende sanırım fazla yakın stoplos koyuyorsunKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
İnanamıyorum yaaa..adam geldi 800den beni patlatıp yukarı aldı..yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAdamlar uzman
sende sanırım fazla yakın stoplos koyuyorsunSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
demek eli fazla korkak alıştırmamalıyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLong yapacağım
fakat henüz elim varmadıKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİnanamıyorum yaaa..adam geldi 800den beni patlatıp yukarı aldı..pritino 800 ü nerden buldum..81.600 stoplu bekliyorumEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFalımız aşağı kırmızı çubuk yakmış..bugunkü kapanışdan daha düşük bir rakam yarın olası..ama orada kalıcı olurmu seansda belli olur..
vob 82.410-81.650Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Yemekçi hani bazen diyor ya "yakın stop" ondan yapayım demiştimEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpritino 800 ü nerden buldum..81.600 stoplu bekliyorum
Bugün hem short yonunde hem long yonunde süper tradeleri 1'er kademeyle kacırdım.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Sn yemekci bizden ustadır ..dedikleride tek yönlü güçlü trend zamanlarında çok daha güvenlidir..ama bu aralar testere testere gidiyor..piayasa sığ mumlar uzun..olası pivotların 50-100 altına stop koyarak ilermeye çalışıyorumporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYemekçi hani bazen diyor ya "yakın stop" ondan yapayım demiştim
Bugün hem short yonunde hem long yonunde süper tradeleri 1'er kademeyle kacırdım.Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Aman haaa sakın yemekçi'yi töhmet altında bırakıo olmiimEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn yemekci bizden ustadır ..dedikleride tek yönlü güçlü trend zamanlarında çok daha güvenlidir..ama bu aralar testere testere gidiyor..piayasa sığ mumlar uzun..olası pivotların 50-100 altına stop koyarak ilermeye çalışıyorum
Ben onun tabiri anlamında kullandım..
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Dost meclisinde öyle bişey olmaz..poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAman haaa sakın yemekçi'yi töhmet altında bırakıo olmiim
Ben onun tabiri anlamında kullandım..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
Yorum