yemekçi Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın poritino o kadar da milimetrik olur mu )))) 550 flat...
Yaaa ben aslında 82300 e kadar tepki beklediğim için 83025 yazmıstım...Normalde senin bandları kullandığımda 2 kademe altına-üstüne emir giriyorum.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Helal dostum...culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster150 flatSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün iş yok rahatım ..67300 destek izliyorum.vob ta pu var.dikkatli olmak lazım.sayın efe ne demişti akşam aşağıya gideceğiz de orda kalırmıyız????
Ben flat şekilde izliyorum hala... Biraz daha verirlerse long kovalamayı düşünürüm.
Sevgili Efe bugün de nokta atışı tahminiyle tebrikleri haketti.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Sevgili culex tebrikleryemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGunaydın dostlar
Yukardan açılacağımız belli
long olmak için beklemek lazım
bizi düşürenlerin ne yapacağını görmek gerek
şort içinse yine beklemek lazım gibi
ben büyük ihtimal bir kisa acarım
yeri neresi olur bilmiyrum
83.600 üzerne atarsa kisayı unuturum
83.200 üzerne atıp kalmasına bakarım heralde
Ben biraz daha yukarıyı beklediği için olmadı
bende kisa açamamış olduk
nasıp
kisa açmaya ara verdim
şimdilik spot 67 binin altına gelmezse kisa yok atıkKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Düşünceler yine aynı bakalımporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen flat şekilde izliyorum hala... Biraz daha verirlerse long kovalamayı düşünürüm.
Sevgili Efe bugün de nokta atışı tahminiyle tebrikleri haketti.Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
900 den long denemesi...Stopum 100 puan aşağısı.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDüşünceler yine aynı bakalımSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Ben henüz bişi yapmadımporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster900 den long denemesi...Stopum 100 puan aşağısı.
beklemedeyiKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Poz nasıl taşınır
işte örneği
sağ taraf nisan vade
sol taraf hazıran vade
bir taraftan pozlar karşılıklı kapanıyor
diğer tarafta açılıyor

Uploaded with ImageShack.usKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
iyi güzel kardeşte iki vade açık poz sayısı toplam da 229,000 genelde en fazla 220,000 civarı olurdu şidi bakılırsa çok değilmi sizce gerçi 9,000 yeni poz da çok sayılmaz haniyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPoz nasıl taşınır
bir taraftan pozlar karşılıklı kapanıyor
diğer tarafta açılıyorKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
Yorum