yemekçi Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
belkide başbakana destek çıkmak için ortada top dolaştırıyor olamazlarmı sayın yemekçiKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
-
Bu durumda işin içinde kesin vareren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbelkide başbakana destek çıkmak için ortada top dolaştırıyor olamazlarmı sayın yemekçiKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
palanın emrinde 40 küsür kurum olduğunu hatırlatmak isterim.bu saçma takas olayına fazla takılmayın derim benceeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbelkide başbakana destek çıkmak için ortada top dolaştırıyor olamazlarmı sayın yemekçiŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
küçük yatırımcının baktığı bütün alanlar işgal altında.biz çizgilerimiz ne der ona bakalımŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
evet kardeş haklısıntaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpalanın emrinde 40 küsür kurum olduğunu hatırlatmak isterim.bu saçma takas olayına fazla takılmayın derim benceKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Fikret abi bile yumurta boyuyor sanırım. Baksanıza yok ortalıkta.Ama saldığı korku burada.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu 2 gün boyunca net anladık ki pala yabancıymış

Yorum
-
Bunların yabancı pala gelmeden yukarı sürmeye niyetleri yoktur diye bugün kapamak koşuluyla short girdim...Olur ya aniden surpriz bir haber düşeryemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMadem paskalya idi
bizide tatıl yapsalar olmazmı ıdı
Tamamen şansımı denemek amaçlı...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
nasıl şansınıza her zaman güvenirmisinizporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTamamen şansımı denemek amaçlı...Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Şansım bana hep kaybettirdi desemeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternasıl şansınıza her zaman güvenirmisiniz
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
EEEEEEEEEEEEEEEyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMadem paskalya idi
bizide tatıl yapsalar olmazmı ıdı
dow başladı
nasıl oldu bu işKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
avrupa kapalı amerika açıkyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEEEEEEEEEEEEEEE
dow başladı nasıl oldu bu işKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Bizim pala londra kaynaklı demekeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteravrupa kapalı amerika açıkKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
Yorum