eren@ Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ben yazarken 200 puan tepmiş..O bile heyecan yarattı minik kalbimdeporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelam Fikret abi...
Bugün piyasa yataya bağladı ya...Öyle huzur verici ki.Madem yatay piyasa huzur veriyorsa hiç bulaşmamak en huzurlusu diyorum
Bugün sert bir hareket yapar mı sence yoksa böyle al gülüm ver gülüm yapıp kaparlar mı?
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
yumurtaları boyayıp şey ediyorlarmış.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPazartesi de Dow kapalı galiba..Ama avrupa'dan emin degilim...Bilen birisi teyid edebilir mi?
pazartesiyi boşver, bugüne bak.
Yorum
-
CUMA VE PAZARTESİ BİRÇOK ÜLKEDE TATİL NEDENİYLE PİYASALAR KAPALIporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPazartesi de Dow kapalı galiba..Ama avrupa'dan emin degilim...Bilen birisi teyid edebilir mi?
22 Nisan 2011 Cuma
-------------------
- ABD, Arjantin, Avusturya, Brezilya, Şili, Kolombiya, Danimarka,
Ekvator, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan,İtalya, Meksika,
Hollanda, İzlanda, Avustralya, Hong Kong, Hindistan, Endonezya, Yeni
Zelanda, Polonya, Güney Afrika, Slovakya, İspanya, İsveç, İsviçre,
Venezuella, İngiltere, Filipinler ve Singapur.
25 Nisan 2011 Pazartesi
-------------------
- İngiltere, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Fransa,
Almanya, Yunanistan, Hong Kon, İtalya, Hollanda, Polonya, Slovakya,
Güney Afrika, İspanya, İsveç, İsviçre, Avustralya , Yeni Zelanda ve
İzlanda.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
yazmıştım bir aksiyon yapacaklar, aşağıya indirip hızla alırlarsa pazartesi de yukarı gider bu.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelam Fikret abi...
Bugün piyasa yataya bağladı ya...Öyle huzur verici ki.Madem yatay piyasa huzur veriyorsa hiç bulaşmamak en huzurlusu diyorum
Bugün sert bir hareket yapar mı sence yoksa böyle al gülüm ver gülüm yapıp kaparlar mı?
eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfikret abi günlük grafikte macd yorulduğunu mu söylemek istiyor sanki

tek pala değil ki yorgun olan, piyasa yoruldu, işler karışık, seçimde ne olacağı kestirilemiyor.
anlayacağın grafik doğru söylüyor, şimdilik.
Yorum
-
EFE_09 grafiklerin dili bize bişi söylemek istiyorsa paylaşabilir misin size zahmetKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
eren kardeş,eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEFE_09 grafiklerin dili bize bişi söylemek istiyorsa paylaşa bilirmisin size zahmet
paylaşabilir misin şeklinde yazmayı deneyin.
Yorum
-
Sen de Eren'in E'sini büyük harfle yazmayı dener misin abiFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereren kardeş,
paylaşabilir misin şeklinde yazmayı deneyin.
Canım sıkıldı sataşayım dedim
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
fikret abi zaten kaka yite okulu bitirdim meslek lisesinde türkce dersin de bütünlemeye kala kala sınıfları geçtimFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereren kardeş,
paylaşabilir misin şeklinde yazmayı deneyin.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
eren yazıyor amaporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSen de Eren'in E'sini büyük harfle yazmayı dener misin abi
Canım sıkıldı sataşayım dedim
Yorum
-
ne tatili? paskalya bayramı mı kutluyorsun yoksa?mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi tatiller, hafta başında aldığım 2.21 maliyetli ucak larım ile güzel bir hafta sonu yapmak istiyorum,
ben kaçar, tadı tuzu yok zaten, cümleten iyi tatiller

iyi tatiller dostum.
Yorum
Yorum