VOLVO Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Abi böyle de oyun olmaz ki be yaaa..15 dakika içerisinde hem 84500 hem 82800 gostermek...VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili poritino kardeşim sabah yazdım. böyle günlerde vob oynamak son derece sakıncalı bence.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Almaya yada satmaya elim gitmiyor doğruyu söylemek gerekirse..VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili poritino kardeşim sabah yazdım. böyle günlerde vob oynamak son derece sakıncalı bence.
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Bence uzak durmak en güzeli...mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlmaya yada satmaya elim gitmiyor doğruyu söylemek gerekirse..
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Erken atlamışız o karışıkta demekyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKaçtan yaptığımı henüz öğrenemedim
düşerken serbest emir gönderdim
kurumda temsilcim meşğulmuş
83.775 den uzun olmuşuzKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Dikkat et abi hatta stopunu yaz bence...Bunların 1 dakika içerisinde neler yapabildiğini gördükten sonra iyice korktum.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterErken atlamışız o karışıkta demek
83.775 den uzun olmuşuzSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Şartlı emir koyuyorumporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDikkat et abi hatta stopunu yaz bence...Bunların 1 dakika içerisinde neler yapabildiğini gördükten sonra iyice korktum.Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Abi senin tanıdığın palayı biraz anlatsana bizeFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a dostlar, sabah bir ara uğrayıp bakmıştım sadece,
şimdi ne olacak?
benim tanıdığım pala bu ise 81xxx bugün olası.
84,675 haftalık tepe geçilirse zaten fazla söze gerek yok.
Biz sadece ş....z olduğunu biliyoruz da...
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
onu kastediyorum zaten.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi senin tanıdığın palayı biraz anlatsana bize
Biz sadece ş....z olduğunu biliyoruz da...
buralarda süründürüp sonra aşağı sürecek gibi duruyor.
short açılırsa 84,675 stop olmalı, hatta 84,850, çünkü o da biliyor milletin stop yerlerini.
bekleyelim görelim palayı, bakalım ne yapacak
Yorum
-
şimdilik o durum biraz hayal gibi ama endeks 68.000'in altına inerse, ayak sesleri gelir gibi.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster81**** mi ?
vayy fikret abi korkutma bizi yaaa.
Yorum

Yorum