Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sn oritino temettü den dolayı makas ortadan kapanıyor bu kadar basit
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
cuma günü en azından yükseliş başlamadan
şöyle 300-400 puan bir aşağıya yapmalı idiler
o hareket eksik kaldı
belki benim için yapmadılar
Evet abi zaten o küçücük 300-400 puanlık hareket olmadığı için terste kaldık ya....O kadar gerdiler ki piyasayı geçen hafta, kırılma olmadan önce aşağı son kez sert vereceklerini düşünerek bekledik durduk.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Evet abi zaten o küçücük 300-400 puanlık hareket olmadığı için terste kaldık ya....O kadar gerdiler ki piyasayı geçen hafta, kırılma olmadan önce aşağı son kez sert vereceklerini düşünerek bekledik durduk.
Bizim bakış açımızı (genel anlamda) elbete biliyorlar
zaten herkes forumlarda yazıyor
belkide onun için yapmadılar
sn yemekçi temettu konusu da vardı ama bir çok oyun için de oyun İMKB de hisse alıp satmak veya vob da işlem yapmak baya zorlaştığına inanmaktayım bir çok yenilikler getirildi sizinde malumunuz takasların gizlenmesi tum verilerin ücrete tabi tutulması en basit web sitelerinde de bile artık veriler ucrete tabii resmen İMKB harac kesiyor sonu nereye gidiyor göreceğiz
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
spotta 66.500
vob ta 80.600
bendeki son direnç rakamları bu
Şort yapma sebebim
Vob ta üst dirence geldik
spotta henüz gelemedik
sebebi de makas konusu oldu dikkat edilmesi gereken yer spottur
spotta 66.600 potadadır
dkkatlı olmakta fayda var
Vob ta üst dirence geldik
spotta henüz gelemedik
sebebi de makas konusu oldu dikkat edilmesi gereken yer spottur
spotta 66.600 potadadır
dkkatlı olmakta fayda var
çıtırlık almakta sorun yok ama benim gözlemlediğim kadarıyla çoğunlukta hala yükseliş algısı oluşmadı...
Herkes short kovalayıp duruyor.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
sn yemekçi hayatımdaki en büyük yanlış maalesef vob hemde yanlış olduğunu bile bile devam ediyorum diyorsunuz evet aynı fikirdeyim ne biçim bi,r illet anlayamadım sonumuzu hayır eyler inşaallah bu hastalıktan nasıl kurtulunur ben çözemedim eğer ki çözen arkadaşımız olur sa bana da yardım etsin
Yorum