76700 üstünde kalırsa gider bence yukarı...
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Evet olumlu hereket gerçekleştiyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli dostlar
Bono tarafında çok çiddi işlemler olmakta
vede faiz düşmektedir
yanı net para girişi var
durum hızla olumluya dönebilir
burdan sonrası piyasanın (PY) nin ne niyetlendiğine bağlıKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Taka dostum EW anlamam fakat kabaca (1/2 - 3/4) bu gün bitti ise yarın 77500 lere düşüş ve 79700 leri zorlama modu devam edebilir,,,taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervadelide son durm ve fibomuz

Yorum
-
Geldik dayandık senin 78550 yeculex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün 80025 ve 78550 rakamlarını önemsiyorum.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Ben de oradan long olmak için elimi attım ama hala yurtdısındayım ve heran makinadan uzaklasırım diye vazgectim.culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet sayın poritino 78550 den kısa yı kapattık.825 üstünde kalıp kalamayacağını izliyorum
14:30 a kadar biraz olsun yukseltecekleri belliydi.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum