Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • tekressam64

tekressam64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi akşamlar dost meclisi uzun süredir Ailevi sebeplerden dolayı foruma katılımım sınırlı kaldı,son yorumlarıma istinaden 06-07 Ocak ayında XU030 86000 leri geçecek gücü bulamayınca 91*** ler şu anki ortamda ZİRVE gözüküyor,XU030 (75000 / 70000) bandındaki DİP oluşumuna göre ve TREND (AYI PİYASASI) ile (AYI TUZAĞI) arasında karar verecek,,,TREND i çizen PARA yabancıların her istediğini yapan SPK ve MB kararları 2011 ikinci yarısında Seçimden çıkacak AKP iktidarı ile çok vololatil ve sürpriz gelişmelere fırsat verecek bir piyasa bizleri bekliyor,her şey gönlünüzce olsun,önemli olan sağlık ve sıhhat para kazanmaktan önce gelir,,,
    24 şubat ve bu günkü durum,,,

Yorum

• tekressam64

dost meclisi

CUMA günü veya önümüzdeki hafta günü VOB ta USD bazında 4,50 / 4,35 centlerden TEPKİ geleceğini gözönüne alarak LONG fırsatı kollayacağım,,,;)
      Bu günkü sert düşüşten sonraUSD bazında 4,17 centler 200 günlük HO kadar beklemek ve DİP oluşumunu görmek gerekecek,,,TL bazında (67500 / 70500)
      Last edited by Misafir; 01 Mart 2011, 19:30. Sebep: ilave yazı

Yorum

• tekressam64

25 kasım 2010 tarihindeki yorumuma istinaden XU100 de 71700 leri geçemeyen piyasada 2007 tepesi olan 58800 ler MART ayında ilk hedef,buralardan gelecek TEPKİ 65000 leri gündeme getirir,65000 ler geçilemezse orta - uzun vade yeni kanal bandımız (65000 / 55000 / 52000 ve 2006 tepesi 48000) ler hedef olur,,,
        ;)

Yorum

• poritino
          Çalışkan
          • 04 Mayıs 2009
          • 2005

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Yeni bir destek buldum,
          U100 350 günlük ortalama: 58.422
          Her yere destek yerleştirmiş bu Pala
          Üçkaatçı pala destek mestek dinlemiyor abi.

Bu arada 10 Mart'da sanırım bu bankalarla ilgili rapor açıklanacakmış...Al sana 10 gün gerilim

Ben Mart ayı boyunca bu piyasadan umudumu yitirdim.
          Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
            Çalışkan
            • 04 Mayıs 2009
            • 2005

Bu arada bu dolar neden hala duvarları yıkıp geçmiyor? Yarın herşey güllük gülistanlık mı olacak? Bugün yaşananlar sadece bir kabus muydu?

Hepsinin cevabı yarın 13:30 larda
            Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
              Çalışkan
              • 04 Mayıs 2009
              • 2005

Oturdum kendimce ufak bir analiz yaptım ve işte yumurtluyorum:
              Ben yarın endeksin güzel bir yükseliş yapması durumunda 62-63 binlere kadar bekleyeceğim.
              Yarın endeks 500 puan eksi kapatsa bile satış eğilimli beklentiye geçeceğim.

Yani ya buralardan 2-3 gün sürecek bir sert dönüş ya da yarın hafif eksi ve sonrasında bir şelale daha yaşanacak diye düşünüyorum.
              Beni buralarda bilen bilir.O yüzden yorumlarımın tutarlılığı konusunda açıklama yapmama gerek yok

Yorum

• daroka
                ......
                • 24 Nisan 2009
                • 362

bugünde şükür az bir karla kapattık günü...
                73200 de shortları bozup long yapmasaydık güzel kar yapacaktık ama her zaman analizler tutmuyor...
                bazen kızıyorum kendime bugün öğlenden önce yazdım çizdim forumdaki arkadaşları uyardım sert verecekler diye...
                ama işte her zaman dalgalar istediğimiz gibi gelişmiyor...
                bu akşam karıncayla cepten konuştuk.. ikimizde 76250 den dönüp 82500 gideceğini oradanda 69800 - 70300 aralığına gidecek konusunda mutabıktık...
                82500 olmadı 81500 oldu önemli değil ama dip öngörümüzü neden dinlemeyizki?
                şimdi bu esnada 71450 kapatmış bir vob var yarında aşağı gaplı açılacak piyasa ve yukarıdaki yerlerden dönerse, sizce ne olacak....
                ben yine belirttiğim aralıktan yarın denememi yapıcam....
                bakalım kısmet ne olcak görücez....
                YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• poritino
                  Çalışkan
                  • 04 Mayıs 2009
                  • 2005

daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  bugünde şükür az bir karla kapattık günü...
                  73200 de shortları bozup long yapmasaydık güzel kar yapacaktık ama her zaman analizler tutmuyor...
                  bazen kızıyorum kendime bugün öğlenden önce yazdım çizdim forumdaki arkadaşları uyardım sert verecekler diye...
                  ama işte her zaman dalgalar istediğimiz gibi gelişmiyor...
                  bu akşam karıncayla cepten konuştuk.. ikimizde 76250 den dönüp 82500 gideceğini oradanda 69800 - 70300 aralığına gidecek konusunda mutabıktık...
                  82500 olmadı 81500 oldu önemli değil ama dip öngörümüzü neden dinlemeyizki?
                  şimdi bu esnada 71450 kapatmış bir vob var yarında aşağı gaplı açılacak piyasa ve yukarıdaki yerlerden dönerse, sizce ne olacak....
                  ben yine belirttiğim aralıktan yarın denememi yapıcam....
                  bakalım kısmet ne olcak görücez....
                  Evet cok guzel uyardın dostum. Sağol gerçekten. Kritik zamanlarda süper paylaşımların oluyor.
                  Ben açıkçası çok trade etmek istemediğim için 1000 puan aşağı gelse de bana koymaz diye düşünerek bekliyordum. Bu kadar serti açıkça sarstı beni.

Yukarıdaki yerlerden kastın nedir bu arada?

Yorum

• daroka
                    ......
                    • 24 Nisan 2009
                    • 362

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Evet cok guzel uyardın dostum. Sağol gerçekten. Kritik zamanlarda süper paylaşımların oluyor.
                    Ben açıkçası çok trade etmek istemediğim için 1000 puan aşağı gelse de bana koymaz diye düşünerek bekliyordum. Bu kadar serti açıkça sarstı beni.

Yukarıdaki yerlerden kastın nedir bu arada?
                    69800-70300 arası çok önemli benim için 69500 altı bu dalga yapısını bozar....
                    ancak çok test ettim rakam yazdığımda genellikle tutmuyor..
                    o yüzden pek yazmamaya çalışıyorum, ama yine tutamadım kendimi :(
                    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• poritino
                      Çalışkan
                      • 04 Mayıs 2009
                      • 2005

daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      69800-70300 arası çok önemli benim için 69500 altı bu dalga yapısını bozar....
                      ancak çok test ettim rakam yazdığımda genellikle tutmuyor..
                      o yüzden pek yazmamaya çalışıyorum, ama yine tutamadım kendimi :(

Sırf benim gördüğüm son dönemde 2 kere sert satış yakaladın...Bence rakamı filan zaten çoğu kişi tutturamıyor. Sen yine yorumlarını eksik etme yeter.

iyigeceler

Yorum

• daroka
                        ......
                        • 24 Nisan 2009
                        • 362

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Sırf benim gördüğüm son dönemde 2 kere sert satış yakaladın...Bence rakamı filan zaten çoğu kişi tutturamıyor. Sen yine yorumlarını eksik etme yeter.

iyigeceler
                        eywallah saolasın sallıyoz tutuyor işte...
                        sen yinede fazla dikkate alma beni...
                        hasan abinin dediği gibi benim kendime pek bi hayrım yok başkasına nasıl olsun

Yorum

• mutimar
                          Bağımlı
                          • 12 Mart 2009
                          • 1356

LONG girdik geceye ve bu saat oldu KARA KARA düşünüyoıruz....
                          Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
                            Bağımlı
                            • 12 Mart 2009
                            • 1356

Sabah ola hayrola tabii hayı rolursa.... KORKUYORUM çünkü LONG um....
                            Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
                              Bağımlı
                              • 12 Mart 2009
                              • 1356

Günaydın...
                              Akşam ben kapadım meclisi ve yine sabah ben açtım sanırım, LONG olmanın vermiş olduğu bir ağırlık tan dolayı dır !!!!!!!!!!!!!!!!!!.......
                              Tırsık VOB'cu...

Yorum

• hakansahin
                                güççük geyik
                                • 11 Eylül 2009
                                • 562

günaydın arkadaşlar.....
                                ********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
                                ***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***

Yorum

Working...
                                X

Debug Information