kapatmadım.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bu gidişle bizim dolarları patlatacak pala
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Bu aralar fazla işlem yapmıyordum
kafamda 59.400 vardı.
ama aşağıya geçtiler
bugün genelde uzun kalan varsa
Allah kolaylık versin
Bugün tahvıl çok yükseldi
Bankalar çok ciddi düştü
tepkiye oynamak en yanlış işlerden
rahat duramayınca
Bizde o yanlışa yine düştükKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermuazzam bir işlem hacmi oldu vob tarafında.
ortalama 73.315'te kaldı.
tepki gelir diye uzunları kapatmadım, belki de en büyük hata.bence en iyisi paralara hanımlara vermek..yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün tahvıl çok yükseldi
Bankalar çok ciddi düştü
tepkiye oynamak en yanlış işlerden
rahat duramayınca
Bizde o yanlışa yine düştük
yoksa bir taraftan pala diğer taraftan da şeytan dürtüyor

********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Bu düşüş bugünkü tehdidin bir sonucuydu sanırım...MB ve bankalar arasındaki savaştan biz zararlı çıkacağız gibi.
Gecen haftaki anormal dususte kimse paniklemiyordu ama şimdi panikletecek mevzuları da tek tek masaya koymaya başlıyorlar...Olan kucaktaki KY ye oluyor.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
yarın ola hayr ola.......... ölümüne mokoko PALA.........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
dostlar 71350 uzadım kaldım.

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Pala 1 günde herkesi boğa yaptı desenizetaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar 71350 uzadım kaldım.

Umarım yarın da ters bir gün olmaz....Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
neye seviniyom biliyormusunuz sabah yoncaları 7.20 verdim adam 7.24 gösterdi canımı sıktı.sonra bıraktım gittim.bir geldim 6.90 olmuş sonrasını biliyorsunuz.pala nereye biz oraya,izindeyiz palammmm
:081::081::081:

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
en sakat durum buporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPala 1 günde herkesi boğa yaptı desenize
Umarım yarın da ters bir gün olmaz....Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
[QUOTE=poritino;324592]Pala 1 günde herkesi boğa yaptı desenize
Umarım yarın da ters bir gün olmaz....
isabetli bir tespit az kalsin bende long oluyordum 72200 lerde shortlari kapattim 71800 long denemesi 71500 longuda kapattim flat bundan sonra ky psikojisi long pesinde kosturur onun icin kafa dinleyecem.ben ne kadar dirensemde pala beni longa gecirir.
Yorum
Yorum