tekressam64 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dost meclisi
Bu günkü sert düşüşten sonraUSD bazında 4,17 centler 200 günlük HO kadar beklemek ve DİP oluşumunu görmek gerekecek,,,TL bazında (67500 / 70500)tekressam64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCUMA günü veya önümüzdeki hafta günü VOB ta USD bazında 4,50 / 4,35 centlerden TEPKİ geleceğini gözönüne alarak LONG fırsatı kollayacağım,,,
;)
Yorum
-
tekressam64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster25 kasım 2010 tarihindeki yorumuma istinaden XU100 de 71700 leri geçemeyen piyasada 2007 tepesi olan 58800 ler MART ayında ilk hedef,buralardan gelecek TEPKİ 65000 leri gündeme getirir,65000 ler geçilemezse orta - uzun vade yeni kanal bandımız (65000 / 55000 / 52000 ve 2006 tepesi 48000) ler hedef olur,,,
;)
Yorum
-
Her yere destek yerleştirmiş bu PalaFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYeni bir destek buldum,
U100 350 günlük ortalama: 58.422
Üçkaatçı pala destek mestek dinlemiyor abi.
Bu arada 10 Mart'da sanırım bu bankalarla ilgili rapor açıklanacakmış...Al sana 10 gün gerilim
Ben Mart ayı boyunca bu piyasadan umudumu yitirdim.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Bu arada bu dolar neden hala duvarları yıkıp geçmiyor? Yarın herşey güllük gülistanlık mı olacak? Bugün yaşananlar sadece bir kabus muydu?
Hepsinin cevabı yarın 13:30 larda
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Oturdum kendimce ufak bir analiz yaptım ve işte yumurtluyorum:
Ben yarın endeksin güzel bir yükseliş yapması durumunda 62-63 binlere kadar bekleyeceğim.
Yarın endeks 500 puan eksi kapatsa bile satış eğilimli beklentiye geçeceğim.
Yani ya buralardan 2-3 gün sürecek bir sert dönüş ya da yarın hafif eksi ve sonrasında bir şelale daha yaşanacak diye düşünüyorum.
Beni buralarda bilen bilir.O yüzden yorumlarımın tutarlılığı konusunda açıklama yapmama gerek yok
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
bugünde şükür az bir karla kapattık günü...
73200 de shortları bozup long yapmasaydık güzel kar yapacaktık ama her zaman analizler tutmuyor...
bazen kızıyorum kendime bugün öğlenden önce yazdım çizdim forumdaki arkadaşları uyardım sert verecekler diye...
ama işte her zaman dalgalar istediğimiz gibi gelişmiyor...
bu akşam karıncayla cepten konuştuk.. ikimizde 76250 den dönüp 82500 gideceğini oradanda 69800 - 70300 aralığına gidecek konusunda mutabıktık...
82500 olmadı 81500 oldu önemli değil ama dip öngörümüzü neden dinlemeyizki?
şimdi bu esnada 71450 kapatmış bir vob var yarında aşağı gaplı açılacak piyasa ve yukarıdaki yerlerden dönerse, sizce ne olacak....
ben yine belirttiğim aralıktan yarın denememi yapıcam....
bakalım kısmet ne olcak görücez....YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
Evet cok guzel uyardın dostum. Sağol gerçekten. Kritik zamanlarda süper paylaşımların oluyor.daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugünde şükür az bir karla kapattık günü...
73200 de shortları bozup long yapmasaydık güzel kar yapacaktık ama her zaman analizler tutmuyor...
bazen kızıyorum kendime bugün öğlenden önce yazdım çizdim forumdaki arkadaşları uyardım sert verecekler diye...
ama işte her zaman dalgalar istediğimiz gibi gelişmiyor...
bu akşam karıncayla cepten konuştuk.. ikimizde 76250 den dönüp 82500 gideceğini oradanda 69800 - 70300 aralığına gidecek konusunda mutabıktık...
82500 olmadı 81500 oldu önemli değil ama dip öngörümüzü neden dinlemeyizki?
şimdi bu esnada 71450 kapatmış bir vob var yarında aşağı gaplı açılacak piyasa ve yukarıdaki yerlerden dönerse, sizce ne olacak....
ben yine belirttiğim aralıktan yarın denememi yapıcam....
bakalım kısmet ne olcak görücez....
Ben açıkçası çok trade etmek istemediğim için 1000 puan aşağı gelse de bana koymaz diye düşünerek bekliyordum. Bu kadar serti açıkça sarstı beni.
Yukarıdaki yerlerden kastın nedir bu arada?Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
69800-70300 arası çok önemli benim için 69500 altı bu dalga yapısını bozar....poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet cok guzel uyardın dostum. Sağol gerçekten. Kritik zamanlarda süper paylaşımların oluyor.
Ben açıkçası çok trade etmek istemediğim için 1000 puan aşağı gelse de bana koymaz diye düşünerek bekliyordum. Bu kadar serti açıkça sarstı beni.
Yukarıdaki yerlerden kastın nedir bu arada?
ancak çok test ettim rakam yazdığımda genellikle tutmuyor..
o yüzden pek yazmamaya çalışıyorum, ama yine tutamadım kendimi :(YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster69800-70300 arası çok önemli benim için 69500 altı bu dalga yapısını bozar....
ancak çok test ettim rakam yazdığımda genellikle tutmuyor..
o yüzden pek yazmamaya çalışıyorum, ama yine tutamadım kendimi :(
Sırf benim gördüğüm son dönemde 2 kere sert satış yakaladın...Bence rakamı filan zaten çoğu kişi tutturamıyor. Sen yine yorumlarını eksik etme yeter.
iyigecelerSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
eywallah saolasın sallıyoz tutuyor işte...poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sırf benim gördüğüm son dönemde 2 kere sert satış yakaladın...Bence rakamı filan zaten çoğu kişi tutturamıyor. Sen yine yorumlarını eksik etme yeter.
iyigeceler
sen yinede fazla dikkate alma beni...
hasan abinin dediği gibi benim kendime pek bi hayrım yok başkasına nasıl olsun
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
günaydın arkadaşlar.....*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
Yorum