Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mutimar
    Bağımlı
    • 12 Mart 2009
    • 1356

Bugün amma sayfayı kirletmişim yaaa, kirlilik için tüm kullanıcılardan özür dilerim, iyi tatiller....
    Tırsık VOB'cu...

Yorum

• culex
      Tecrübeli
      • 22 Eylül 2009
      • 908

iyi tatiller
      izmir e gitmeden haftalık bantlarımızı yazalım öyle gidelim.
      orta bant:77175-73325
      dış bant:79100-71400
      75900 üstü
      74600 altı
      öbür haftaya görüşmek umuduyla...
      .

Yorum

• tekressam64

Önümüzdeki Aylarda XU030 spot 200 günlük HO 78500 üstüne çıkıp kalıcı olamadığı sürece yukarı hareketlerde TEPKİ yükselişi satışlara fırsat verecektir ( 78500 / 75000 / 72500 / 67500 ) önümüzdeki seçimler ve not artırımı beklentileri dışında YALANCI BAHAR ve RALLİ si AYI PİYASASI gerçeğini BOĞA PİYASASI çelişkileri ile devam ettirecektir,,,

Yorum

• tekressam64

Haftalıkta görüntü böyle. Muhtelif dalga sayımlarından biri de bu. Eğer yükseliş kanalı kırılırsa, bu sayımı takip etmekte yarar var. Bu kalıbı zorlayarak itkisel saymanın anlamı yok. İtkisel kalıplarda kanal sınırları bu kadar sık test edilmez. Özellikle de itkisel kalıp tamamlanırken, 5 no’lu dalga ya kanal tepesine ulaşamaz, ya da kanal tepesinden savrulur. (Kırmızı ile gösterilen minor sayımda olduğu gibi) Bu kalıp, muhtemelen bir ikili zigzag. İkili zigzagların en belirgin özelliklerinden biri de bu “pinpon topu” gibi kanal alt ve üst bandına çarpa çarpa ilerleyiştir.

Bu da aylık grafik. Daha önceki yazılarda altını çizmiştim. [A] dibi 2008 sonu ve 2009 başındaki iki dip de olabilir. tepesi ise ya görüldü, ya da bir atak daha gelecek ve o atakla görülecek. Yükseliş kanalı kırılırsa, yeni tarihi zirve şansı azalacaktır. Aşağıda, birbirine eşit boyda iki düşüş derinliği görünüyor: İlki 38,000-60,000 bölgesi. Kanal kırılır ve endeks bu bölgeye gerilerse, orta vadeli bir ayı piyasasına girecek. Bu bölgenin de altına gerilerse, uzun vadeli ayı piyasası dinamikleri çalışmaya başlayacak.

Mevsimlik grafik de bu. Bu ölçekten bakınca, endeksin yeni bir en yükseğe çıkıp çıkmaması önemli görünmüyor. Daha önceki görüşüm devam ediyor: Bence düzensiz tepe oluşuyor ve bu kalıp tamamlandığında (tamamlanmış olabilir) olarak etiketleyecek ve primary derecede itkisel bir [C] düşüşü bekleyeceğim. [0]-[2] trend çizgisi, 2008 düşüşünde denenmişti. Bu çizginin kırılması bence uzun vadeli ayı piyasasını teyit edecek.

[B]Grafik ve yorumlar Tuncer ŞENGÖZ´den alıntıdır,,,

Yorum

• mutimar
            Bağımlı
            • 12 Mart 2009
            • 1356

Fikret abinin dediği gibi 74.XXX lere gelirde inşallah LONG oluruz.
            AAM mümkünse pazartesi yada Salı günü gelsin Çarşamba ve Perşembe günleri PC başında olmayacağım......

PALA dan rica ediyorum, YANİİİ YANİİİ fikret abi anlamışsındır sanırm........
            Tırsık VOB'cu...

Yorum

• poritino
              Çalışkan
              • 04 Mayıs 2009
              • 2005

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              AAM mümkünse pazartesi yada Salı günü gelsin Çarşamba ve Perşembe günleri PC başında olmayacağım......

Herkese günaydın...dileğin erkenden oldu dostum
              Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• FNT
                KARAKARTAL
                • 29 Mart 2008
                • 4754

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

günaydın dostlar.

mutimar kardeşimin dileğini yerine getirdik hamdolsun.:081:

ama ben henüz uzamadım, 75.750'ye kısa emir girmiştim, gelmedi.

73.7**'lerde long açabilirim.

Yorum

• mutimar
                  Bağımlı
                  • 12 Mart 2009
                  • 1356

Günaydın herkese, sagol fikret abi, bende nakit bekliyorum daha, sabah paritede kısa süreliğine uzun oldum yine, ama poz taşımam geceye , uygun yerden kaparım !!!.... çünkü bu ortadoğu olayları yüzünden Avrupa Birliğinde ki sorunlu ülkeleri unuttuk değilmi, yakında onlarda hortlarsa parite tekrardan aşşağılara dönebilir !!!... bu nedenle uzun soluklu paritede LONG tehlikeli gibi görünüyor (kısa kısa al-sat, al-sat), şahsi düşüncem mart ayında zor ama nisan ayında paritede sert bir aşşagı olabilir....
                  Tırsık VOB'cu...

Yorum

• poritino
                    Çalışkan
                    • 04 Mayıs 2009
                    • 2005

Geçen vadenin son gününü hatırlıyorum da; 82400 leri kırıyormuş gibi yapıp son 15 dakika sert satışla 80200 lere kadar basmışlardı.

Şimdi de acep son yarım saat 77XXX lere kadar çekerler mi demeden edemiyorum.
                    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• mutimar
                      Bağımlı
                      • 12 Mart 2009
                      • 1356

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Herkese günaydın...dileğin erkenden oldu dostum
                      gÜNAYDIN ,
                      aCELEM YOK BEKLEMEYE DEVAM...
                      Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
                        Bağımlı
                        • 12 Mart 2009
                        • 1356

Parite

Paritede UZUNları kapadım...
                        Duruma göre tekrar Long yada Short olabilirim
                        Last edited by mutimar; 28 Şubat 2011, 11:40. Sebep: ekleme yaptım
                        Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
                          Bağımlı
                          • 12 Mart 2009
                          • 1356

Parite kISA kokuyor......
                          Ne tarafa kıracağını bekliyorum ona göre yeni poz açarım...
                          Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
                            Bağımlı
                            • 12 Mart 2009
                            • 1356

Bir galatasaraylı :( olarak hem Feneri hem BJK seviyorum (tavan olmuş daaa) THY da toparlar birazdan...
                            Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
                              Bağımlı
                              • 12 Mart 2009
                              • 1356

brent çıldırdı.....................
                              Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
                                Bağımlı
                                • 12 Mart 2009
                                • 1356

Afiyet olsun yemege gittim geldim resmen bıraktıgım yerde geri buldum vob u 74,550
                                Tırsık VOB'cu...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information