Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
VOLVO abi , Türkiye öncü diyorlar ya bagzı arkadaşlar !!!. O zaman türkiyede de THYAO öncü !!!..... o düşmeye başladıktan belli süre sonra İMKB düşmeye başladı, şimdi ise o çıkıyor ve 1-2 gün içinde İMKB de belli yerlere çıkacak ( brent etkiliyor tabi ki )
Dokunmuyorsun dokunmuyorsun ama işlem yaptığın enstrüman sayısının da haddi hesabı yok Mutimar
Spot sende,vob sende,dolar kontrat sende
Saros gibi adamsın diye düşünmeye başladım...
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Dokunmuyorsun dokunmuyorsun ama işlem yaptığın enstrüman sayısının da haddi hesabı yok Mutimar
Spot sende,vob sende,dolar kontrat sende
Saros gibi adamsın diye düşünmeye başladım...
Of of of Bjk, tavan olacak vallahi, yaşasın.... sayın porinto ; pariteyi unuttun 1,35XX lerden beri al-sat yapıyorum ama hep LONG düşüncesi hakimdi dünde sert verdiklerinde LONG odum Doalrda da KISA lara ilave ettim
Bİr gün fena çarpacakalr beni ya hadi hayırlısı, ama geçen sene mart nisan aylarında VOLVO abi ile yeni tanıştığım sıralarda % 90-95 poz vardı ve çok beter zarar ettim stop da kullanmadım...( her insanın en az 1 defa yaşadığı olay) Ondan beridir hiç % 50-60 geçmiyorum şimdide aşşagı yukarı o oranda poz açtım İMKB ve VOB da.... Allah bereket versin, Allah VOLVO abimimden.... Volvo abim o zamanlar vob dan soğuduğum zamanlarda çok güzel tavsiyeelrde bulundu ve vob dan soğuma mı engelledi..... Allahıma şükürler olsun.....
abiler dow 12.11X ların üstüne atıp da kalırsa ve Brent de 113 kıramadan 109,7X ve 109,8X lerin altına kayarsa geleceğimiz olumu bence........en azından önümüzdeki bir kaç gün için ( her dediğime inanmayın aman ha sallıyorum Y.T.D.)
Allah bereket versin, Allah VOLVO abimimden.... Volvo abim o zamanlar vob dan soğuduğum zamanlarda çok güzel tavsiyeelrde bulundu ve vob dan soğuma mı engelledi..... Allahıma şükürler olsun.....
Volvooo neden soğumasını engelledin? Bıraksaydın soğusaydı da kurtulsaydı şu meretten
Gerçi bundan kurtulsa bu sefer de emtiacı olurdu
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum