o geyik değil, zaten hızlıca 59.*** görüp alırlarsa, kesin artı kapatır.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
75,525 gösterdiler dün akşamson dakikalarda LONG açmışltım, kapatıp kISA ya dönemedim .....pehhhhh....yok abi ya VOB la uğraşıyorsan başka işle fazla ugraşmayacaksın tek işin bu olacak, yok illa her ikisinide yapacağım diyorsan da sayın daroka yada sayın karınca gibi orta vadeli pozisyon açacaksın, kısa vade de yanına bir gelen - giden oluyor ama işlem yapamıyorsun tıpkı benim gibi :(Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
He HeeeVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterthy 4.39
şimdilik kayda geçsin . 1 -2 aylık süre içinde %10-15 yakalandığında öne çekerim.
Dün brent de aşşagı doru dönünce, ve daha ortada fol yok yumurta yokken düşüşe başlayan ( 5.5X gibi poz. kapamıştım) THYAO dan dün çok çook uygun yerden(4,16) alım yapmıştım...
Ben 10 -15 değil bu hisse için 25-30 belkide daha fazlasını umuyorum, hoş 10-15 de yeter
yeterki oralara bir gitsin, ilk önce bir 5.XX in üstüne atsın bakalım da !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Sayın culex; 75.525 den döndü ve 746.50 ye geldi şimdide tekrar yukarı yapmaya çalışıyor !!! NİSAN VADE !!!!!!!!!!!!!!
bu sefer ki direnç neresi gözüküyor acaba, dün paylaşıyordun ve çok işime geldi 2 defa kısa açtım o sayede
TEŞEKKÜRLER , 2 kısa da çok iiy kar bıraktı
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHe Heee
Dün brent de aşşagı doru dönünce, ve daha ortada fol yok yumurta yokken düşüşe başlayan ( 5.5X gibi poz. kapamıştım) THYAO dan dün çok çook uygun yerden(4,16) alım yapmıştım...
Ben 10 -15 değil bu hisse için 25-30 belkide daha fazlasını umuyorum, hoş 10-15 de yeter
yeterki oralara bir gitsin, ilk önce bir 5.XX in üstüne atsın bakalım da !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aza kanaat getirmeyen çoğu bulamazmış.
Yorum
-
culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi akşamlar yarının bantları
orta bant:75250-73550
dış bant:76075-72725mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın culex; 75.525 den döndü ve 746.50 ye geldi şimdide tekrar yukarı yapmaya çalışıyor !!! NİSAN VADE !!!!!!!!!!!!!!
bu sefer ki direnç neresi gözüküyor acaba, dün paylaşıyordun ve çok işime geldi 2 defa kısa açtım o sayede
TEŞEKKÜRLER , 2 kısa da çok iiy kar bıraktı
Gerilerde kaldığı için gözden kaçırmışsın...Buyur dostumSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Aynen.....VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraza kanaat getirmeyen çoğu bulamazmış.

Abiler ne derse doğru derler, nede olsa TECRÜBE KONUŞUYOR,
bu arada kızmayın ama ;) Yürrüüüüü beeee BJK, Galatasaray, THY, birde elimdeki martıGYO gitse, hadi hadi arkada kalma martı , çabuk çabuk kanat çırpppppp...
KIZMAYIN lütfen içimden geldi ve yazdım......
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Yok kardeşim yazz yazz. biz burada dostlar arasındayız. herkesin içi dışı bir. dün başka forumlara baktım. millet salladıkça sallamış.kaybeden maybeden yok.herkes parayı vurmuş.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAynen.....
Abiler ne derse doğru derler, nede olsa TECRÜBE KONUŞUYOR,
bu arada kızmayın ama ;) Yürrüüüüü beeee BJK, Galatasaray, THY, birde elimdeki martıGYO gitse, hadi hadi arkada kalma martı , çabuk çabuk kanat çırpppppp...
KIZMAYIN lütfen içimden geldi ve yazdım......

Yorum
-
tEŞEKKÜRLER ABİ....,VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYok kardeşim yazz yazz. biz burada dostlar arasındayız. herkesin içi dışı bir. dün başka forumlara baktım. millet salladıkça sallamış.kaybeden maybeden yok.herkes parayı vurmuş.

Abi, dikkat ettin mi yine yukarı yaptı ama sabahki zirvesini göremeden tekrar döndü !!!
Sanki tekrar bir aşşağı yaptıracaklar gibi cuma namazı saatlerinde yada öncesi yada yada aman neyse ,,, insanın kafasını bulandırıyorlar işte böyle....
BU arada dünden açtığım LONG lar duruyor elimde kapatamadım bir türlü.....
Tırsık VOB'cu...
Yorum
Yorum