81.475'e çarpıp gelse..
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dow bugün yatayda kapamayı başarırsa bizimkiler 82400 leri ziyarete gidebilirler. Nasılsa dow pazartesi tatilmiş. Rahat rahat yükseltirler belki.
Sonra salı ya da çarşamba ak koyun kara koyun formasyonu oluşabilir.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Herşey olabilir.... Tekrar shortladım bugün...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster82.400 mü?
olabilir tabii ki.
Bu arada en son 79300 maliyetli shortlarım vardı ya onları da dün 79500 lere inip geri çıkarken 79900 lerden zararlı kapamıştım. Zararlarımı yazmaktan bıktığım için yazmadım
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
olur böyle vakalar, hep bana hep bana olmaz...poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerşey olabilir.... Tekrar shortladım bugün...
Bu arada en son 79300 maliyetli shortlarım vardı ya onları da dün 79500 lere inip geri çıkarken 79900 lerden zararlı kapamıştım. Zararlarımı yazmaktan bıktığım için yazmadım
Yorum
-
bekle, ben de geliyorum pariteyemutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben bu pariteyi çok sevdim .....
1.3548 il 1.3552 arası alım yapım ve beklemeye geçtim, az belki ama gün sonunda 1 haftadır hep karlı olarak geri kapatabiliyorummmmmmmmmm
Yorum
-
koş koş koşşşşşşşşşşşşşşşşFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbekle, ben de geliyorum pariteye

uçuyorrrrrrrrrrrrrrrrr:081:Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
az önce 1.3550 civarı seyrediyordu, ne oldu looo?mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkoş koş koşşşşşşşşşşşşşşşş
uçuyorrrrrrrrrrrrrrrrr:081:
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraz önce 1.3550 civarı seyrediyordu, ne oldu looo?
bilsem çok çook daha fazla alırdım ama elim gitmedi nedenseeeeeeee,
olsun kar kardır:081:Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDow da hacım günlüğe yaklaşmış durumda
Yani? Dönüş sinyali mi kopuş sinyalimi?Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
.... belki bu akşam
Yorum