Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yemekçi
    Gurme
    • 22 Mart 2009
    • 3314

Şimdi birde beni okuyun
    Süper hareket çektim....??????

dünden 80.825 den kisa da idim
    sabah 81.150 den kapadım

sonra takıp edemedim

akşama doğru 78.075 den uzun oldum
    vede sevgili culex'in önemli destek dediği yeri stoplos noktası yapmışız
    ve ordan stop oldum

ne mühiş bir trade de etmişim
    Kapitalizmin zor sınavı
    Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• taka
      Kıdemli
      • 22 Eylül 2009
      • 3774

dostlar 78500 long devam.
      ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• FNT
        KARAKARTAL
        • 29 Mart 2008
        • 4754

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Şimdi birde beni okuyun
        Süper hareket çektim....??????

dünden 80.825 den kisa da idim
        sabah 81.150 den kapadım

sonra takıp edemedim

akşama doğru 78.075 den uzun oldum
        vede sevgili culex'in önemli destek dediği yeri stoplos noktası yapmışız
        ve ordan stop oldum

ne mühiş bir trade de etmişim
        geçmiş olsun dostum.
        kar ve zarar kardeş değil mi?

VIX dip yapıyor neden borsalar düşüyor anlamadım

Yorum

• FNT
          KARAKARTAL
          • 29 Mart 2008
          • 4754

pala full shortta, ala ala yukarı çıkaracak, vade sonunu zirveden yapacak ve o arada şubat vadede uzayıp, yeni zirveler yaparken shorta geçip, şubat sonuna kadar verecek.
          yazdım buraya

Yorum

• taka
            Kıdemli
            • 22 Eylül 2009
            • 3774

banka endeksi haftalık ortalamaya değdi burdan ya tepki yapar daha yukarılra yada tam gaz aşağıya.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
            sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
            müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

vadeli saatlik EW son dalga çevrimini bugün tamamladı.

Yorum

• taka
                Kıdemli
                • 22 Eylül 2009
                • 3774

herkese iyi akşamlar iyi tatiller.paranız başınızı ağrıtmaması dileği ile...

Yorum

• karınca06
                  KASAP
                  • 12 Nisan 2009
                  • 976

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

benım beklentım ımkb de 82000 vob da ise 110000 bu beklentım için ımkb 100 de 58000 in altını görmemek olacak......

benım için en alt çizgi 62700 krıtık nokta buyuk bır ıhtımal bu düzeltme buralarda bıtebılır ve buradan yenı bır cıkış dalgası ve hedef 82000 veya en azından çift tepe....

UYARI:endeks uçar batar kaçar gıbı altı doldurulmamış yorumlara ıtıbar eden batmanın dayanılmaz
                  hafıflığıne katlanmak zorunda kalacaklardır.

dostlar onu bunu bılmem aramızdan ayrılan ayrılır bu meclis burada devam eder.....

yarın birgun burası ağlama duvarına dönecek......

bu meclısın görevı burayı okuyanları aklının yettiği kadar uyarmaktır.....

benım için 82100 altı long olmak ayıyla yatağa girmek demektir bir anda 75000 lerde bulabılırız kendımızı....

82100 kırarsa tekrar long olurum.....

yılbaşına kadar tek yön pozısyon long...

secgılı dostlar

gereken uyarıları buradan yaptım ve gecen hafta yazdıgım en alt çizgiye vurduk...

gecen sene bu forumda zor gunler gecırmıştım 65200 tepe dıyerek topık acılmıştı ve şiddetle buna karşı çıktım çünkü olası bır stoploss noktası yoktu ve hakkımda yazılmayan kalmamıştı.bugunlerdede forumumuzda yenı bır topık açıldı geçen seneki yaptığım yanlışı yaparak kımseyle tartısmaya gırmeyeceğım her koyun kendı bacağından asılacak.

sadece dostlara ve abılerıme şunu soylemek ıstıyorum dost meclısı mudavımlerının o topıkte yazanlara ıtıbar etmeyeceğını adım gıbı bılıyorum.ama o topığe yazılarla katkıda bulunur ve okuyanları o topığe yönlendırırsek bence yanlış yapmış oluruz.

sevgılı yönetımımız forum sakınlerının görüşlerını beklemeden 5 yıldızıda yapıştırdı

umarım ben yanılırımda diğer forumlarda olduğu gıbı bu forumda ağlama duvarına dönmez....

Yorum

• Bear_Bull
                    Spread Trader
                    • 09 Şubat 2009
                    • 773

2 SEANS başlamadan gönderdim arada kaynadı hoş pek yazanda kalmadı ama :(

seans açılışı ile VOB da bayır aşağı frenler patladı zaten.

Bear_Bull; Nickli Üyeden Alıntı
                    1. SEANS kapandıktan sonra USDTL

iyi hareket yaptı .

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• Bear_Bull
                      Spread Trader
                      • 09 Şubat 2009
                      • 773

............

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı
                      Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• daroka
                        ......
                        • 24 Nisan 2009
                        • 362

Karınca kardeşim çok doğruyu söylüyor. geçen yılki tartışmalarda herkes ona haksızca saldırmıştı... nedense bizim milletimizde bir short sevdası vardır gidiyor.... birisi düşecek tepe şurası dediğinde koyun gibi peşinden gitmeyi adet edindik....
                        bırakın artık başklarının yorumlarını biraz genel resme bakın allah aşkına.. bir strateji belirleyin, önceki hareketleri takip edin...
                        YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• daroka
                          ......
                          • 24 Nisan 2009
                          • 362

Anlayana.........................................
                          YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• karınca06
                            KASAP
                            • 12 Nisan 2009
                            • 976

teknık analız olarak bu hafta yapılması gereken 62800 altında seanslık bir kapanış olursa short olmak ve aynı nokta üzeri kapanış stop olarak long olmak......

bence buyuk olasılıkla buralar dıp olarak kalacak ve yenı yukarı bır dalga baslayacak bu yukarı dalga 82000 lere mı gıdecek yoksa son düşüşün düzeltmesi olarakmı kalacak onu ılerde göreceğiz.....

Yorum

• poritino
                              Çalışkan
                              • 04 Mayıs 2009
                              • 2005

teknık analız olarak bu hafta yapılması gereken 62800 altında seanslık bir kapanış olursa short olmak ve aynı nokta üzeri kapanış stop olarak long olmak......

bence buyuk olasılıkla buralar dıp olarak kalacak ve yenı yukarı bır dalga baslayacak bu yukarı dalga 82000 lere mı gıdecek yoksa son düşüşün düzeltmesi olarakmı kalacak onu ılerde göreceğiz.....
                              Sevgili Karinca yorumlarin gercekten cok faydali oluyor. Senin ve diger dostlarin yorumlari sayesinde kendi dusuncelerimle her 2 yone trade etmeye basladim.

Cuma gunu 81100 lerden short denerken 80200 u bile asagi kiracagini dusunuyordum ama oradan hafif tepki gelirse yukaridan yine shortlariz diye ilk kez sartli emir verdik ve mali kaptirdik

Ben artik sert satislarin bittigini dusunuyorum. Bu hafta bir sure testere yapip biraz da bu seviyelerde dograr Pala amcam.
                              Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• culex
                                Tecrübeli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 908

iyi akşamlar arkadaşlar
                                yarının bantları
                                orta bant:79675-77600
                                dış bant:80700-76575
                                78975 üstünde yukarı,78275 altında aşağı yön kuvvetlenir.
                                .

Yorum

Working...
                                X

Debug Information