sabah 78875 ten sonra aşağı kopmuştu.burayı izlemek lazım.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cuma gunu cokus gelmesine ragmen, sabah o kadar eksiye ragmen rahattim ama pala amca beni atti uzerinden. Geceye flat girdim.
78800 maliyete kadar dusurdugum longlari 79050 den verdim. Ne kar ne zarar durumu olustu.
Aslinda hedefim olan 79600-80200 lere gelmeden poz bozmamayi dusunuyordum ama Pala beni ikna etti
Long tasiyarak geceye girmek insani geriyor.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
bugün önce tepkiye oynayan geçen haftadan kalan longcuları sonra bugünün şortcularını doğrayıp -6000 pozla gün kapandı.bence özellikle 79200 bölgesini geçmediler.yarın boşlukla geçecekler ve
yeni gelenlerin pozuna göre gün içi harekete devam.yarının bantları:
orta bant:79700-78400
dış bant:80375-77750
79275 üstünde yukarı,78825 altında aşağı yön kuvvetlenir.79500 aylıkta orta bandın alt rakamı.buranın üstünde haftalık pivot 80200 rakamı var.cümleten iyi akşamlar....
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
teknık analız olarak bu hafta yapılması gereken 62800 altında seanslık bir kapanış olursa short olmak ve aynı nokta üzeri kapanış stop olarak long olmak......
bence buyuk olasılıkla buralar dıp olarak kalacak ve yenı yukarı bır dalga baslayacak bu yukarı dalga 82000 lere mı gıdecek yoksa son düşüşün düzeltmesi olarakmı kalacak onu ılerde göreceğiz.....
yukarıdakı öngörüm 100 endeks içindi.....
voba gelırsek buyuk ıhtımal dıbı bugun gördük yukarılar için sırası ile direnç noktalarımız
80500-82750-84625-86500
86500 yukarı kırılırsada yaslan arkana artık nereye gıderse..........
pozısyon 77250 den long......
stoplossuz işlem yapan bırgun batmanın hafıflığını yaşayacaktır.....
endeks uçar,kaçar türü sanal işlem yapanlara ve stoploss yok dıyenlere ıtıbar etmeyınız.....
Yorum
-
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
günaydın..
bol kazançlar...*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
-
80300 e bi degse kisalacam ama gelmio bi turluFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertam zamanında uzadım.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum