Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sabah açılışı görmek istedim,
14.30'a kadar ne yapacaklar merak ediyorum.
Eksi açıp yukarı gidecek, sonra aşağı ve gün sonu yine tepeye yönelecek gibi...
iyi akşamlar arkadaşlar
dün verdiğimiz 79500 ve 80200 rakamlarını geçtik.önümüzde 81675 var.83850 ye kadar sert hareket görebiliriz.
yarının bantları
orta bant:81250-80325
dış bant:81700-79850
80925 üstünde yukarı,80625 altında aşağı yön kuvvetlenir.günlük pivot haftalık pivotu kesti.
Ben yine erkenden pozisyona ziplamis sabirsiz cekirge olarak trendin tersine kurek cekmeye devam ediyorum
Yarin 80800 ler kolayca gecilirse artik VOB'dan anlamadigim tescillenmis olacak. Gerci anlamadigim belli de tescillenmis olacak iste.
Ben yarin endeksin yavas yavas gevseyerek acilmasini bekliyorum. Bu gevseme sonrasinda yonu ne olacaksa olsun ama once benim shortlari kapattirsin amcalar.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Farkinda misiniz Dow future ve Dow spotu ayri telden caliyorlar.
Kotu bir haber gelmedikce yil sonuna guler yuzlu girmek icin ugrasiyorlar gibi. Ufak bir sarsinti ya da tombul parmak vakasi bekliyor sanki.
Bu tepede boyle demoklesin kilici gibi durdukca geceye nasil long gireyim bilemiyorum ki.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum