arkadaşlar bugün bir dip daha yaparlarsa ne pahasına olursa olsun long kararım var vede taşıyacağım.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
Allah'ına kurbantaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar bugün bir dip daha yaparlarsa ne pahasına olursa olsun long kararım var vede taşıyacağım.
Yorum
-
Bugün almanya dedim, uçağım kalkıyor dedim. yine yine inanmadınız.Tamam güney almanya'ya gitmiyorum dedim, ama yine de almanya almanyadır dedim. yine inanmadınız. Fazla hasarın olmasın sevgili takam'da gerisini boşver.
Haydi hoşcakalın arkadaşlar.
Yorum
-
Bahsettigim tokadi attilar diye dusunuyorum ve 80300 %70 long oldum. Kalan %30 u da MC ye yakalinirsak diye ayirdim
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
80 den aldım 80300 salladım.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün almanya dedim, uçağım kalkıyor dedim. yine yine inanmadınız.Tamam güney almanya'ya gitmiyorum dedim, ama yine de almanya almanyadır dedim. yine inanmadınız. Fazla hasarın olmasın sevgili takam'da gerisini boşver.
Haydi hoşcakalın arkadaşlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ohh ohh sevindim.yarın akşam dönmüş oluyorum tekrar.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster80 den aldım 80300 salladım.
Yorum
-
Spot 64872 kapanacak diye umuyorum...
Duzeltme: Hic tepecek gibi durmuyor...Ben bu sekilde olursa pozu kaparimSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
arkadaşlar satmayın 5 dklık sistem long.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Sistem simdi ne dio abi?taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar satmayın 5 dklık sistem long.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum

Yorum