Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ECB/WEBER:"GEREKIRSE AVRUPA'NIN KURTARMA FONUNUN MIKTARI ARTIRILABILIR"
durum vahim mi yoksa idare ederiz mi dedin amca?
durum gerçekten ciddi adamlar piyasayı yatıştırmak için hergün kıvırıyorlar.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
VOLVO abim bugün check upoluyor bilginiz olsun....
Şimdiden kendisine geçmiş olsun ve kısa sürede tekrar aramızda görmek dilekleri ile......
Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlara teşekkür ederim.
Ancak çok merak edilecek birşey yok. Her sene yaptırdığım rutin bir kontrol. Maaşallah turp gibi çıktım yine.Sadece kilo vermem gerekiyormuş. Neden anlamadım
Şimdi biraz toparlamak lazım piyasalarda ne oldu diye
Ancak çok merak edilecek birşey yok. Her sene yaptırdığım rutin bir kontrol. Maaşallah turp gibi çıktım yine.Sadece kilo vermem gerekiyormuş. Neden anlamadım
Gecmis olsun abi..O doktorlarin standart geyigidir...Karacigerde de yaglanma var demistir kesin.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
baybars sezen in ve tekresam dostumun bahsettiği graf:
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
geçmiş olsun be hemşo önemli bir şey çıkmadığına sevindim,turp a biraz da limon sıkmak lazım ;)
Yorum