Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • taka
    Kıdemli
    • 22 Eylül 2009
    • 3774

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günaydın....

VOLVO abim bugün check up oluyor bilginiz olsun....

Şimdiden kendisine geçmiş olsun ve kısa sürede tekrar aramızda görmek dilekleri ile......
    sevgili volvo geçmiş olsun
    ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• FNT
      KARAKARTAL
      • 29 Mart 2008
      • 4754

VOLVO bize de check-up yaptırsana

Demedik mi sana FİL gibi yeme, zarar verir sana...

Geçmiş olsun kardeşim, acil şifalar dilerim..

Yorum

• FNT
        KARAKARTAL
        • 29 Mart 2008
        • 4754

sıcak para kontrol altına alınmalı diye haber geçince aniden 350 puan verdiler.
        kimlerin işlem yaptığı belli oldu.

Yorum

• FNT
          KARAKARTAL
          • 29 Mart 2008
          • 4754

85300 iken 84.375'e kadar verdiler.
          sıkıntı büyük anlaşılan...

Yorum

• tekressam64

tekressam64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            bu günkü düşüşten sonra FİBO destek ve dirençleri (83700///85700)
            85700 tekrara geçilirse (86500///87500/800) dirençler,,,83700 altı 82300
            s.a dostlar,verdiğim rakamlar arasında tradeye devam,(30/60/120/360)dk periyotlarda DİP oluşumunun tamamlanmadığını gösteriyor,,,

Yorum

• FNT
              KARAKARTAL
              • 29 Mart 2008
              • 4754

tekressam64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              s.a dostlar,verdiğim rakamlar arasında tradeye devam,(30/60/120/360)dk periyotlarda DİP oluşumunun tamamlanmadığını gösteriyor,,,
              83.700'e kadar sarkma bekliyorsunuz yanlış anlamadıysam

Yorum

• tekressam64

BKX endeksini izleyin !

Hatiliyorsaniz 2008 de , CNBCE de dikkat VIX endeksine (dalgalanma endeksi) dikkat cekmistim ( Eylul 2008 buyuk cokus oncesinde) ..Bu sefer dikkat BKX (bank index philadelphia) endeksine izleyin diyorum ...Cunku bu endeks ne zaman S&P den bagimsiz hareket ettigi an, (ve o ana az kaldi) piyasalarda sert duzeltme gelir...Ornek vermek gerekiyorsa BKX endeksi 50 seviyesilerden Mart 2009 da 20 leri gordu !!! Su an bu endeks Nisan 2010 da 57 leri gordukten sonra , 47 lerde Yani BKX deki dusus her zaman S&P 500 de ki dususten once bir sinyal !
                2008/2009.2010 BKX grafiklerine bakarsaniz, gorursunuzki 2011 icin ayni senaryodayiz...O yuzden DIKKAT diyorum !

EMERGING MARKET lere dikkat !

Sevgili arkadaslar , 2010 EM ler icin iyi bir yil olduysa (FED in dusuk faiz bol lilkidite politikasi sayesinde) 2011 ayni olmiyabilir ...Neden sorarsaniz...Sebebi cok basit : FED in para basma politikasi devam etmesi sonucta faizlerde bir artis getirecektir (yarattigi parasal enflasyonu frenlemek icin) ve bundan farkinda olan CIN simdiden tebdir almaya basladi , faizleri artirarak ....Yani butun BATI su an buyuk bir" borc balon" ve ayni anda piyasalar (ozelikle DOW JONES) sisirilmis bir balon icinde bulundugu icin FED den en ufak faiz artirim baslamasi bu balonu bir anda sondurur....Ve bunun ilk sinyali ABD deki bono piyassinda gorebiliriz (ozelikle 10 ve 30 yillik larda )....Yani Q2 (para bolum 2) faizleri dusuk seviyde tutmasina yeterli olmiyacak gibi gozukiyor....Bunuda 2011 ikinci yarida gorebiliriz...

Yani 2011 2010 kadar EM ler (buyuyen borsalar icin) o kadar iyi bir yil olmiyabilir...

Bu yuzden sevgili arkadaslar; 2011 de bizleri bekliyen yolculuk pek rahat
                gecmiyecegine benziyor (maalesef kriz bitti diyen IMF veya dunya bankasi hala
                Washington un etki altinda yasiyor ve bagimsiz hareket edemiyor ) .

Yani Onumuz yil , resmen "DEV lerin soku" yasanacak diyebiliriz.

Cunku 2011 artik 21 inci yuz yilin galibini aramakta olacaktir : ya DOW JONES ya
                MISTER GOLDIE !!

Saygilarimla... SEVGI ve ALTIN ile dolu kalin ....

Baybars SEZEN... Alias GOLDEN BOY

Yorum

• FNT
                  KARAKARTAL
                  • 29 Mart 2008
                  • 4754

sanıyorum shortlarını kapadı py, buradan topluyor olabilir.

Yorum

• tekressam64

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    83.700'e kadar sarkma bekliyorsunuz yanlış anlamadıysam
                    (83700///85700) arası trade ediyorum,85800 yukarı geçilemezse SHORT devam,,,

Yorum

• tekressam64

öğleden sonra görüşmek üzere,,,

Yorum

• FNT
                        KARAKARTAL
                        • 29 Mart 2008
                        • 4754

MOBİUS, "GELİŞMEKTE OLAN PİYASALARDA OLAĞANÜSTÜ FIRSAT OLDUĞUNA İNANIYORUZ"

Templeton Asset Management'ın yöneticisi Mark Mobius, Bahreyn'de
                        katıldığı bir konferansta yaptığı açıklamada, Şirket'in OrtaDoğu'daki
                        yatırımlarının, gelişmekte olan (frontier market) ve ekonomik
                        büyümenin hızlandığı piyasalarda fırsat görmelerine bağlı olarak
                        dramatik şekilde arttığını bildirdi.
                        Mobius, "Gelişmekte olan piyasalarda olağanüstü fırsat olduğuna
                        inanıyoruz. OrtaDoğu'ya yatırımlarımız dramatik şekilde arttı çünkü,
                        gelişmekte olan piyasa fonlarına gelen paranın miktarı çok hızlı
                        artıyor. Gelişmekte olan piyasalar için uzun vadeli bir boğa
                        piyasasındayız. Gelişmekte olan piyasalar, gelişmiş piyasalardan
                        3 kat hızlı büyüyorlar" diye konuştu.
                        Mobius ayrıca, ABD ekonomisinde bir resesyon beklemediğini
                        belirterek, "İnsanlar sürekli olarak bir çift dip olup olmayacağını
                        soruyor. Benim buna her zaman yanıtım 'hayır'. Bir çift dip olmayacak"
                        dedi.

Yorum

• taka
                          Kıdemli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 3774

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          MOBİUS, "GELİŞMEKTE OLAN PİYASALARDA OLAĞANÜSTÜ FIRSAT OLDUĞUNA İNANIYORUZ"

Templeton Asset Management'ın yöneticisi Mark Mobius, Bahreyn'de
                          katıldığı bir konferansta yaptığı açıklamada, Şirket'in OrtaDoğu'daki
                          yatırımlarının, gelişmekte olan (frontier market) ve ekonomik
                          büyümenin hızlandığı piyasalarda fırsat görmelerine bağlı olarak
                          dramatik şekilde arttığını bildirdi.
                          Mobius, "Gelişmekte olan piyasalarda olağanüstü fırsat olduğuna
                          inanıyoruz. OrtaDoğu'ya yatırımlarımız dramatik şekilde arttı çünkü,
                          gelişmekte olan piyasa fonlarına gelen paranın miktarı çok hızlı
                          artıyor. Gelişmekte olan piyasalar için uzun vadeli bir boğa
                          piyasasındayız. Gelişmekte olan piyasalar, gelişmiş piyasalardan
                          3 kat hızlı büyüyorlar" diye konuştu.
                          Mobius ayrıca, ABD ekonomisinde bir resesyon beklemediğini
                          belirterek, "İnsanlar sürekli olarak bir çift dip olup olmayacağını
                          soruyor. Benim buna her zaman yanıtım 'hayır'. Bir çift dip olmayacak"
                          dedi.
                          dostum hala satamadıkları mallara keriz arıyorlar.bence itibar etme.
                          bugün için ne zaman 84300 altı işlemler olursa short.ne zaman 85300 üstü işlemler olursa long olunmalı.hedef 87300 civarı.aşağıda ise şu an için ilk hedef 81900 civarıdır.84500-850 bölgesi nötr .

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                            Kıdemli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 3774

son yabancı takas durumu

Yorum

• mutimar
                              Bağımlı
                              • 12 Mart 2009
                              • 1356

Sıkıştırma var 84,600- 800 arası , daralmaya başladı bakalım hangi yöne kıracaklar tekrar
                              Tırsık VOB'cu...

Yorum

• FNT
                                KARAKARTAL
                                • 29 Mart 2008
                                • 4754

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                dostum hala satamadıkları mallara keriz arıyorlar.bence itibar etme.
                                bugün için ne zaman 84300 altı işlemler olursa short.ne zaman 85300 üstü işlemler olursa long olunmalı.hedef 87300 civarı.aşağıda ise şu an için ilk hedef 81900 civarıdır.84500-850 bölgesi nötr .
                                teşekkürler dostum, ekran başındayım, takip ediyorum ama bu piyasa yukarı gidecek bence.
                                aksi olursa bir süre işlemlere ara vereceğim.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information