Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
120 dklık destek 90250 bölgesi,90800-850 yukarı potansiyel için geçilecek bölge.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yürü beee TEKFK Ohhhhh...... çok iyi keyif alıyorum ve almaya şimdilik devaammmm...
VOB da da 90.375 den UZUN olmuşum.... Dünde KISAlar para kazandırdı ama geceye nakit girmiştim
ABİLER ; ben bazen kaybetsemde yavaş yavaş bu işi ögreniyormuyum ne yaaaa.. (tedbiri elden bırakmadan tabi ki)
gelen giden olduğu için piyasayı takip edemiyorum ama sabah 09:00 da karar verdiğim yerlerden Uzamışım Tabi ki emir STOPlarımı Unutmadan !!!!!......
Ayrıca; Dolar Yukarı Yukarı dediği için piyasaya güvenmiyorum ve uygun yerden nakite geçeceğim birazdan, bu vob tekrar birazdan 90,3xx lere gelir.........
İşlerim var çıkmam lazım , 90.950 den Açtığım KISAları piyasaya güvenmediğim için 90.850 den kapadım ve nakitim bu sefer parayı Sanko ile yarı yarıya bölüştük
Çok kasmaya gerek yok A.B.V.
Sizlere kolay gelsin..............
NOT : ben kapadım ya şimdi düşer 6XX lere kadar ( gıcıkkkk )
Yorum