88550 altında kaldıça 86850 hedef.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nasıl olayım kardeşim az önce %100 likite geçtim. daha da uğramam davos'a. 69400 üstü kapanış yapması şart. yoksa işler sakat olabilir :(mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVolvoo Abiiiiiiiiiii......
Nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yorum
-
her yükseliş umut ışığı olsada düşmeye devam formasyonundayız gibi. bayram önü boğa katliamı
:040:
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
saat 11-11:30 arası gelecek dip tepkininde başlayacağı yer olacak.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bolingerin piyasa biraz yataylanıp daralmadan gelen tepkiler satış fırsatı olarak değerlendirilmeli diye düşünmekteyim.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
-
TEKFK....... Ooooooo
Nerdeyse % 90 oldu kar , Söz % 95-100 olsun pozisyonumu kapatacağım...
VOLVO abime selam yola devam.....
Volvo abi biraz fazla ŞIMARDIM ama kızma yaaa, son 2 -3 ay içinde 2 defa Önce ARENA sonra TEKFK' dan % 75 üstü getiri elde ettim, VOB da günlük al-sat haric.....
Bütün Dost Meclisi Kullanıcılarına da aynı sevinci yaşamalarını canı gönülden temenni ediyorum
BU ARADA ARALIK AYINDA İSTANBUL A GELME DURUMUM VAR HERKESE DÜRÜMLER BENDEN !!!!........Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Değerli dostlar
biliyorsunuz para giriş-çikiş konularını önemseyen-nemsemeyenler vardı
ben önemseyenlerdendim.
bu yok olunca aktıf alış satışlara bakıyorum
bugün sabahtan beri aktıf alışlar var
ve aktıf satış yok
ayrıca bugün tahvıl aşağıda
faizlerde az bişi yukarda
Özetle borsadaki ve vobtaki satışlar kadar olumsuz bir durum yok
x10 aktıf alış-satış grafiği

Uploaded with ImageShack.usKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
vadeli dolara ikinci al dalgası gelebilir.sistem teyitli görünüyor,5 dklık periyotta.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Olmadı beeee, 88.925 gibi bir yerden aşşağı verdiler 89 üstü atamadı :(mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAfiyet olsun....
KISA açmak için fırsat kolluyorum ama kısa bir süre için !!!.....89.1XX gibiTırsık VOB'cu...
Yorum
biraz devrik cümle oldu ama idare edin artık
Yorum